Moja majka

Povratak serije “Moja majka” na TV ekrane

Izuzetno dirljiva priča ‘Moja majka’ o razdvojenoj obitelji, odnosu majke i kćeri i ljubavi, vraća se u prijepodnevni program Nove TV.

Moja majka
Moja majka – tursku seriju od 25. rujna gledat ćemo radnim danima u 10h na Novoj TV

Serija je brzo osvojila srca gledatelja, a njezino snimanje je trajalo šest mjeseci u Istanbulu. Za ulogu Zejnep Egilmez turska Udruga radijskih i televizijskih novinara proglasila je Vahide Gordum najboljom glumicom 2008. godine. Zanimljiva priča o rastavljenom bračnom paru pokazala je gledateljima da su obitelj, ljubav, pripadnost i mir najveća bogatstva na svijetu.

Podsjetimo, Zejnep i Musa su se upoznali na fakultetu te se strastveno zaljubili. Nakon toga uslijedio je i trogodišnji brak u kojem nisu imali djece. Na dan kad je Zejnep shvatila da je trudna, saznala je i da je Musa vara. Umjesto da kaže istinu, Zejnep ogorčena na svog supruga njemu prešuti činjenicu da će postati otac te se odluči rastati od njega. Ubrzo nakon toga na svijet dolazi mala Gondža, a kako bi je prehranila, Zejnep pokreće vlastiti posao prodajući hranu. S druge strane, njen bivši suprug živi u obilju, a uskoro postaje i uspješan ministar.

Detaljan sadržaj serije Moja majka
Kompletan sadržaj epizoda

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.