Sulejman 1809

Hurem optužili da je ubojica!

Nakon što je pred svjedocima javno izgovorila kako će je ubiti, svi dvorani u palači Topkapi vjeruju da je upravo Hurem ubila Ajšu, pa čak i sam Sulejman!

Sulejman 1809
Večerašnja epizoda Sulejmana Veličanstvenog na rasporedu je od 20h na RTL Televiziji

Iako je Sadika (Viktorija) bila prva na listi osumnjičenika za Ajšino ubojstvo, Mahidervan i ostale djevojke u haremu priznale su Zumbul-agi da su čuli svađu Hurem i Ajše, u kojoj je Hurem zaprijetila jadnoj djevojci da će je ubiti vlastitim rukama. Sultanovoj majci je to bilo dovoljno da osobno odredi kaznu za Hurem – večeras će biti protjerana u staru palaču u kojoj će živjeti bez sina Mehmeta, sve dok ne dokaže svoju nevinost!

Za to vrijeme Ibrahim-paša se vratio u palaču zajedno s ocem i bratom Teom. Uvjeren je da ga čeka najgora kazna pa ostavi svoje najmilije pred ulazom u palaču uz molbu da, ukoliko ga sultan da ubiti, njegovo tijelo zakopaju u rodnoj Pargi. Međutim, Sulejman za njega ima sasvim drugačije planove…

Hoće li Hurem dokazati svoju nevinost te što će se dogoditi s Ibrahimom i Hatidže, doznajte večeras u novoj epizodi “Sulejmana Veličanstvenog” u 20 sati na RTL Televiziji!

Meryem Uzerli

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.