InDizajn u drugu sezonu ulazi s novim rubrikama

Od 23. rujna svake će nedjelje od 16.45 sati na RTL-u 2 svojoj već brojnoj publici, kao i svim ljubiteljima uređenja interijera, Mirjana Mikulec ponovno donositi korisne savjete, ideje i novitete!

InDizajn by Mirjana Mikulec
InDizajn by Mirjana Mikulec – druga sezona od 23. rujna u 16.45 sati na RTL-u 2

Pored već znanih priloga poput “Dizajnerskih prostora” gdje se predstavljaju životni i poslovni prostori kao primjeri dobrog dizajna, “Inspiracije i trendovi”, koji obuhvaća aktualne teme iz svijeta dizajna, arhitekture i uređenja interijera, te “Makeovera”, gdje zajedno s timom preuređuje jednu od prostorija koristeći isključivo postojeći namještaj, Mirjana donosi dva nova priloga unutar svoje emisije: “Stvaramo dom” i “Uradi sam”.

– “Vjerojatno ne postoji ni jedno mjesto koje je u stanju probuditi toliko poznati osjećaj topline i mira, koje vežemo uz mjesto koje nazivamo svojim domom. Želja za življenjem ili radom u lijepom interijeru nije pojava novijeg datuma, ali je danas sve više i jasnije izražena. Baš iz tog razloga krenuli smo u novu sezonu emisije InDizajna. U novoj sezoni naglasak je na praktičnim savjetima, te primjeni određenih materijala gdje nam je cilj inspirirati gledatelje sa mnoštvom zanimljivih stvari” — objasnila je Mirjana.

U deset novih snimljenih epizoda, novi prilog “Stvaramo dom” je rubrika u kojem se prostor stvara od samog početka nakon čega će gledatelji pratiti rušenje, 3D vizualizaciju, radove te na kraju i samu dekoraciju prostora. A ako netko poželi od, naizgled neiskoristivih predmeta stvoriti nešto novo, rubrika “Uradi sam”, idealna je za kreativce! Dvominutni prilog u kojem se korištenjem neupotrebljivih predmeta, stvara nešto novo i korisno poput panja koji će biti preuređen u tabure ili sofe koja će biti napravljena od paleta, zasigurno će razveseliti one koji vole ‘oživjeti’ stare stvari.

– “Gledatelji će u drugoj sezoni zasigurno uživati i svatko će pronaći kutak za sebe” — zaključila je Mirjana Mikulec. Stoga ne propustite biti uz novu sezonu “InDizajna” na RTL-u 2 od 23. rujna u 16.45 sati.

Jedna misao o “InDizajn u drugu sezonu ulazi s novim rubrikama”

  1. Ponajprije lijep pozdrav. Cesto pratim vasu emisiju i dosta toga mi se svidja jednostavnost,prozracnost boja i prostora…..prije zdravstvene nesrece s kraljeznicom bila sam sklona igranju sa bojama “sto na umu to na drumu”. Puno pogresaka sam napravila u dobroj namjeri a kako je stan po meni nelogicno projektiran trudila sam ga prilagoditi svojim potrebama…..sada sam i fizicki i financijski nemocna da konacno zavrsim zapocete radove i kad sagledam sa strane neznanje i neiskustvo me kostalo. Kako da sa svime sto imam (3 pregradna suvisna zida) i kojim bojama da konacno napravim utociste koje ce mi biti i dio psihickog i fizickog ozdravljenja? Vjerna gledateljica Kristina.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.