Ljubav na kocki

Ljubav na kocki (Apuesta por un Amor)

Patricia Manterola i Juan Soler u telenoveli “Ljubav na kocki” od 2. listopada na Doma TV-u.

Ljubav na kocki
Telenovela Ljubav na kocki od 2. listopada radnim danima u 15:55 (2 epizode) na Doma TV

Julia Montano je ponosna i snažna mlada žena. Ljepotica je San Gaspara – neuglednog gradića kojeg je osnovao Julijin otac don Julio. Don Julio je najbogatiji i najmoćniji zemljoposjednik u gradu. Julia je preuzela upravljanje nad obiteljskom hacijendom, s obzirom da je njezin nemarni brat Alvaro lijeni pijanac koji za sebe smatra da je iznad zakona. Najmlađa u obitelji je Soledad, plaho mlado biće zanemareno od dona Julija, koje traži utočište u svojim fantazijama. Don Julio i njegov prijatelj Ignacio oduvijek žele da se njihova djeca vjenčaju, kako bi spojili svoja bogatstva i hacijende. No Julija je razvrgla zaruke s Franciscom, kada je saznala da ju on vara s Evom, mjesnom bludnicom. Otada mnogi nastoje osvojiti njezino srce, no Julia je oprezna kada su u pitanju muškarci i gleda na njih s prijezirom.

Don Julio je zaljubljen u Casandru, gramzljivu ženu kojoj je stalo samo do novca. Ona živi u Mexico Cityju, voli kocku s velikim ulozima i veći broj povremenih ljubavnika. To se promijeni kada upozna Gabriela, kojim ubrzo postane opsjednuta. Tijekom privatne partije pokera, koju ona dogovori, Gabriel osvoji Ignaciovu hacijendu. Iako ga gubitnik moli za vrijeme da skupi novac i vrati imanje, Gabriel odlazi u San Gaspar pogledati svoj dobitak. Tamo upoznaje Juliju i među njima se rodi trenutna privlačnost. Gabriel sada ima pravi razlog za ostanak. Julia je, međutim, uznemirena osjećajima koje je Gabriel pobudio u njoj.

Probuđena je i Cassandrina ljubomora, koja počinje trovao um dona Julija protiv mogućnosti nastajanja ikakve veze njegove kćeri i doseljenika. Cassandra želi sve – udati se za Julija i zadržati Gabriela za ljubavnika. Ignacio, pak, ne uspijeva smoći sredstva za povrat svoje imovine i Gabriel ulazi u posjed hacijende u San Gasparu. Bijesni don Julio koristi svoj utjecaj na sugrađane kako bi mu život činio nemogućim. Gabriel se, pak, nastoji svim sredstvima nastoji boriti protiv toga, te istovremeno pridobiti naklonost dona Julija i ljubav njegove kćeri za kojom čezne.

Julia Montaño
Djevojka nevjerojatne ljepote, velikog srca i snažnog karaktera. Ona je moralna i ponosna i ne trpi prijevaru. Otac ju je odgajao kao dječaka, pa voli odijevati mušku odjeću, hrabra je i odlučna, te odlična upraviteljica ranča. Njezino nepovjerenje prema muškarcima posljedica je traume iz djetinjstva i nedavne prijevare njezina zaručnika.

Gabriel Durán
Odlučan, karizmatičan i snažan muškarac. Riječ nemoguće ne postoji u njegovom vokabularu. Uvijek dovrši ono što započne i ciljeve koje si je zadao postiže napornim radom i upornošću. Izvrstan je pokeraš, rođen pod sretnom zvijezdom i rijetko gubi.

Francisco Andrade
Pošten čovjek kojega će vlastite ljubomora i ogorčenost dovesti do pogrešnih odluka. Njegovo prijateljstvo s Gabrielom pretvara se u mržnju kada sazna da je na kocki osvojio hacijendu njegovog oca. Postat će gorki protivnici kada je posrijedi Julijina ljubav.

Ljubav na kocki APUA

Don Julio Montaño
Julijin otac. Neuglađeni, temperamentni rančer koji uvijek mora imati posljednju riječ. Jedan je od osnivača mjesta i dići će se posjedovanjem najunosnije hacijende u regiji. Voli svoje troje djece, ali Julia mu je miljenica. Uvjeren je da bi mu Cassandra bila dobra žena.

Chepe Estrada
Skroman čovjek s vrlo malo potreba. Voli pomagati ljudima u gradu koji je osnovao zajedno s donom Juliom. Poznaje najskrivenije tajne rančera, ali ih ne otkriva zbog Julije, koju voli poput oca, budući da je volio njezinu majku.

Eva Flores
Ona je seksi, provokativna, snažna i instinktivna. Njezina uspaljena priroda i nedostatak opreza često ju dovode u nevolje. Otac ju je naveo na prostituciju dok je bila još vrlo mlada. Žene preziru, a muškarci žele njezino puteno tijelo, ali ona nije odustala od nade da će upoznati muškarca koji će ju uistinu voljeti.

Casandra Fragoso
Egocentrična, nemoralna, ali iznimno pametna i uvjerljiva žena. Nastoji osigurati budućnost udajom za Julija, ali istovremeno želi Gabriela. Njezina opsesija pretvorit će se u mržnju kada ju Gabriel odbije zbog Julije. Učinit će sve da uništi njihovu sreću.

Alvaro Monatno
Julijin brat je arogantni, nasilni mladić koji se koristi očevim ugledom kako bi dobio ono što želi. Prema ženama se odnosi kao prema smeću. Potpuno je beskrupulozan i sposoban je ubiti. Smatra da ima pravo na hacijendu zato što je muškarac i mrzi Juliju, jer ju je otac odabrao za nasljednicu.

Soledad Montano
Julijina mlađa sestra, slaba, samoprijekorna i predana snovima o svom princu na bijelom konju. Zaljubljena je u Gabriela i misli da i on voli nju. Često ne razlikuje fantaziju od stvarnosti.

Clara Garcia
Plemenita, odana i brižna žena, čija je najveća radost usrećiti druge. Odgojila je djecu dona Julija i voli ih kao da su njezina. Praznovjerna je poput većine sugrađana i nastoji se držati podalje od bilo čega vezanog uz magiju.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.