Studio 45: Indira često pada po pozornici za vrijeme nastupa

Sinoć je u talk showu ‘Studio 45’ bilo i više nego živo! Antonija Mandić po prvi puta je ugostila grupu Colonia.

Indiru je Antonija iznenadila klarinetom (koji je nekada svirala na pogrebima u Vinkovcima), no Ira se brzo snašla i stavivši kapicu Puhačkog orkestra ZET-a, ustala se i zasvirala ‘jednu Slavonsku’ – ‘Otvor’ ženo kapiju’, koja se orila studijem u Indirinom aranžmanu!

Kameni, Boris i Ira prisjetili su se okolnosti u kojima su se upoznali – Boris je Iru prvi put vidio na vjenčanju, ali upoznao tek na jednom sprovodu! Otkrio je i da je zove Subrina!

I njihovi prijatelji i bivši kolege prisjetili su se svakog ponaosob, pa ih je tako njihova bivša kolegica Mirjam, s vinkovačkog radija, na kojem su svi radili, u šali prozvala za neke stare dugove. Boris joj tako duguje za burek, dok je Iri posuđivala odjeću za prve spotove – sad traži pristup njezinom ormaru, ali i iskaznicu za njezinu teretanu. ‘Istina je, tada nismo imali što za obući i posudila sam od nje kožnu suknjicu’, priznala je Indira.

Na pitanje koji je naveći gaf koji im se dogodio u bendu, svi su kroz smijeh priznali je to što Ira često pada po pozornici za vrijeme nastupa.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.