MC Hrvatska S02

MCH – najpopularnija kuhinja večeras otvara svoja vrata

Dvije tisuće ljudi prijavilo se u show koji je srušio sve kulinarske granice. Samo najbolji ulaze u TOP 50.

MC Hrvatska S02
Masterchef – druga sezona u 65 epizoda od večeras u 22 sata na Novoj TV

Oni koji prođu audiciju dobit će novu priliku za dokazivanjem, a samo najbolji ući će u Masterchef kuhinju i postati natjecateljima druge sezone popularnog showa. Očekuju ih nevjerojatni izazovi, brojne lekcije te kuhanje uz bok najboljih svjetskih kuhara. Samo jedan od njih ostvarit će svoj san i postati drugi hrvatski Masterchef.
“Od vas se ovdje očekuje da sve bude tip top” –- samo su neke od uputa koje su natjecatelji imali priliku čuti od strane žirija. “Svakim novim tjednom letvicu ćemo podizati više” –- objašnjava Dino Galvagno kako će otprilike izgledati 13 uzbudljivih tjedana Masterchefa.

GALVAGNO: Kuhanje je kompleksan proces i treba rezultirati vrhunskim doživljajem. Ne pristajem na ništa manje!
U prvom nastavku upoznat ćemo novog člana žirija, kuhara i vlasnika restorana Prasac koji se u novoj sezoni pridružuje Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću u ocjenjivanju i edukaciji natjecatelja.

– “U mojoj kuhinji tretiramo svaku namirnicu, bez obzira kako ona skromna bila, s jednakim poštovanjem. Tanjur koji prezentirate pred gosta mora odražavati vaš stav, vaše viđenje svijeta. Kuhanje je kompleksan proces i treba rezultirati vrhunskim doživljajem. Ne pristajem na ništa manje!” –- objašnjava Dino svoj pristup kuhanju. “Kuhanje je vrhunsko umijeće. Smatram ga umjetnošću poput kiparstva, slikarstva ili glume” -– prisjećamo se i stava Radovana Marčića. “Za mene cilj kuhanja nije puko punjenje želuca već buđenje emocija. Kuhanje zbližava ljude, budi najskrivenije osjećaje. To je način života, a ne posao” -– dobro je poznato mišljenje i stav koji je puno puta svojim načinom života i dokazao najmlađi član žirija Mate Janković.

Masterchef 2

POLA SATA ZA PRVI DOJAM
Svi oni koji prisustvuju audiciji Masterchefa imaju samo pola sata za pripremanje jela koje je njihova potencijalna ulaznica za ulazak u show i pokušaj da uđu u svijet profesionalne kuhinje. Kako bi osvojili Masterchef pregaču, natjecatelji moraju u svega par minuta prezentirati svoje jelo koje će žiri i kušati te odlučiti o daljnjoj sudbini.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.