Marko Palfi MCH

MCH: Jela s audicije su šok za nepce

Žiri na audicijama ima težak zadatak, izabrati 50 najboljih koji će doći korak bliže do titule drugog hrvatskog Masterchefa.

Marko Palfi MCH
MasterChef – druga emisija večeras od 22 sata na Novoj TV

Selekcija je trajala danima, a žiri je morao dnevno probati i do 50 različitih jela. Bio je to šok za nepce, nerijetko pozitivan, a ponekad i negativan.

Puno početničkih grešaka događalo se tih dana, a član žirija Dino Galvagno najčešće ih je upozoravao riječima: “Nemojte prekuhavati povrće!”.

Večeras ćemo vidjeti pokušaje studenata, inženjera, tehničara, frizera, IT-jevaca, ali i jednog povratnika iz prošle sezone, da postanu ozbiljni kuhari. Mnogi obožavatelji ovog showa prisjetit će se Marka Palfija koji je u prvom Masterchefu ušao u TOP 50, ali se nije uspio izboriti u 20 najboljih koji ulaze u MCH kuhinju. Ove godine vratio se s junećim fileom i pireom od povrća. Iako ga je Radovan prošle godine ohrabrivao da pokuša u sljedećoj sezoni, vidjet ćemo što će reći stroži članovi žirija. Vidjet ćemo mnoga jela, među kojima i domaće krvavice koje će oduševiti stroge suce, kozice koje su se ugrijale u transportu kandidata i nasmijale ocjenjivački trojac, ali i nespojive kombinacije koje su prozvane ‘auzmeš’. Bit će samopouzdanih kandidata, ali i vještih prezentaciji koji je znaju objasniti. ‘Najprije jedemo okom, a zatim nepcem’, šarmirat će kandidatkinja iskusne kušače.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.