Aura Lorenzetti

Atraktivna Talijanka i novi lik u Larinom izboru

Aura Lorenzetti je talijanska glumica i manekenka koju će gledatelji imati prilike vidjeti u epizodnoj ulozi Romkinje Azre.

Aura Lorenzetti
Aura Lorenzetti, seksepilna Talijanka u ulozi Romkinje Azre (Larin izbor)

Rasna ljepotica Aura Lorenzetti sudjelovala je u talijanskom reality showu “L’isola dei famosi” te glumila u dva filma “Bar Sport” i “Albakiara”. Zanimljiv je podatak da ovo Auri nije prvi put da glumi u nekoj hrvatskoj seriji. Hrvati su je već imali priliku upoznati u seriji “Hitna 94”. Ova lijepa glumica rođena je u Bologni, a često svojim seksipilom privlači pažnju talijanske javnosti. U “Larinom izboru” Aura će se pojaviti u epizodnoj ulozi Azre, vatrene, strastvene i vrckaste romske plesačice. Ona privlači pažnju svojim karakterom i reagira srcem, a ne glavom. Pripadnica je plemena koje će imati veliku ulogu u spašavanju Karmen od muškarca kojemu je obećana za ženu.

Ovog četvrtka gledatelji će upoznati i novog glavnog lika druge sezone – Šimuna Santinija. Njega je utjelovio crnogorski glumac Branimir Popović. Branimir je bio ministar kulture u Vladi Crne Gore od 2000.- 2003. godine, a obnašao je i dužnost ravnatelja Crnogorskog narodnog kazališta. Rođen je 1967. godine u Podgorici, a za svoj rad dobio je više nagrada i priznanja. Glumio je i u poznatom filmu “Parada” te tumačio glavnu ulogu u crnogorskoj seriji “Budva se pjeni od mora”.

Šimun i Nela
Branimir Popović i Ecija Ojdanić kao Šimun i Nela u Larinom izboru

Njegov lik u “Larinom izboru” je privlačan i vitalan muškarac. Uzima ono što želi bez pitanja i nije navikao na odbijanje. Nije on taj koji traži žene, već one traže njega. Iako projicira sliku nemilosrdnog bogataša, negdje duboko Šimun bi se volio skrasiti i imati veliku obitelj sa ženom koju voli. Naravno, to nikad ne bi priznao. U njemu je ipak preživio umjetnik kojeg još uvijek može opčiniti ljepota – upravo zato on kao da je posvetio cijeli svoj život gomilanju estetskih trofeja, kako ženskih, tako i umjetničkih, ne bi li ubio u sebi i najmanju osjetljivost i ranjivost. Potječe iz siromašne obitelji, bio je mlada nada hrvatskog slikarstva, no susret s mladom Nelom skrenuo ga je s predviđenog puta. Ogorčen zbog Neline izdaje, Šimun je zanemario svoj slikarski talent te se upustio u trgovanje umjetninama.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.