Sulejman i Hurem

Hurem između dvije vatre!

U jučerašnjoj epizodi pogledi starih ljubavnika ponovno su se susreli nakon mnogo godina razdvojenosti!

Sulejman i Hurem
Večerašnja, 35. epizoda Sulejmana Veličanstvenog na rasporedu je od 21h na RTL TV-u

idno šokirana Hurem pokušat će suspregnuti iznenađenost Leovom prisutnosti jer je okružena sultanom i njegovom obitelji koji nikako ne smiju doznati za njihovu prošlost! Kako će joj to uspjeti, doznajte večeras u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ u 21 sat na RTL Televiziji!

Sinoć su novopečeni supružnici Ibrahim i Hatidže pozvali sultana i obitelj na svečanu večeru u svoju palaču kako bi im pokazali novi stol, koji je Ibrahim dobio na dar od venecijanskog trgovca, i prekrasno ukrašene zidove koje je naslikao upravo Leo. Sultan je poželio osobno čestitati Leu i pohvaliti njegove freske te ga je pozvao da im se pridruži za stolom. Čim je Leo pristupio stolu, Hurem je protrnula od straha! Naime, slikara Lea i sultanovu omiljenu robinju veže duga i vrlo prisna prošlost, koja, ako se otkrije, može ugroziti njihove živote! Kako će se Hurem izvući iz ove neugodne situacije? Hoće li sultan i ostali članovi obitelji posumnjati da se nešto čudno događa između Hurem i Lea?

U epizodi koja će večeras u 21 sat biti prikazana na RTL Televiziji doznat ćemo da Sadika planira novi atentat na Sulejmana, o čemu će pismom obavijestiti ugarskog kralja Ludovika, princu Mustafi je došlo vrijeme da se upozna s janjičarskim taborom, a Gušlah predloži Mahidevran da se presele u stare Hatidžine odaje kako bi bila bliže Sulejmanu. Sultanova majka odobrava ovaj plan, ali ni Hurem ne sjedi prekriženih ruku…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.