MCH dvorana

MCH: Odustajanje u jezivoj dvorani

Na putu za najpoznatiju TV kuhinju najboljih 50 mora se suočiti s brojnim izazovima u uvjetima u kojima nisu mogli ni zamisliti.

MCH dvorana
Masterchef sinoć gledala 601 000 gledatelja, nova epizoda večeras od 22h na Novoj TV

– “Ovo mjesto je malo jezivo. Ambijent je poluzastrašujući” –- samo su neke od izjava natjecatelja nakon što će biti dovedeni u prostor gdje će se odigrati njihov sljedeći izazov. U hladnoj dvorani, kompleksu strojarnice željeznice u Zagrebu iz 1894. godine, svakog kandidata dočekat će po dvije staklene zdjele. Kandidati moraju opravdati osvojene pregače i izboriti se za ulazak u TOP 20.
– “Ono što očekujemo od vas su rad i zalaganje, a ni to neće biti dosta. Ono što cijenimo kod vas je vaša originalnost” — objasnit će im Mate Janković.

– “Osim originalnosti morat ćete pokazati smisao za osobnu higijenu, higijenu radnog mjesta, sposobnost da se snađete u nepredvidivim situacijama. Oni koji uspiju, ostaju s nama” –- dodat će Galvagno.

– “Konkurencije me strah. Neki izgledaju tako puni samopouzdanja, kao da su završili najbolje kulinarske škole, govore o hrani o kojoj ja nisam nikad niti čuo. Osjećam se pomalo balavo” -– prestrašit će se jedan od kandidata.

U ‘jezivoj’ dvorani strojarnice pred zahtjevnim izazovima dogodit će se i prvo odustajanje, večeras u 22 sata na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.