Okusi Hrvatske e03

Mia čistila ribu, Rene zaronio po ulov

Nakon ugodnog boravka u jedinstvenom dizajnerskom hotelu “Lone”, Rene i Mia svoju gastronomsku avanturu nastavljaju prema Dalmaciji.

Okusi Hrvatske e03
Treća epizoda showa Okusi Hrvatske na rasporedu je 29. rujna u 16.25 sati na Novoj TV

Prije nastavka putovanja Miju i Renea čeka još jedna zanimljiva stanica – Stancija 1904. Konoba stara više od sto godina, smještena u istarskom mjestu Svetvinčenat, otkrit će im jedan sasvim drugačiji i individualizirani pristup turizmu i tajnu pripremanja tradicionalne istarske supice, neobičnog jela koje je i pozitivno i negativno šokiralo i iznenadilo Miju Kovačić.

Ohrabreni još jednim pozitivnim gastro iskustvom, uputili su se na sljedeću destinaciju. Nakon najsjevernijeg dijela Mediterana, svaki kilometar bliže jugu vizura se potpuno mijenja, a mirisi borova i zvukovi cvrčaka jasno odaju gdje se nalaze. Iako je Mia na domaćem terenu u Dalmaciji, Rene će ju pokušati fascinirati otkrivanjem skrivenih kutaka te prelijepe hrvatske regije. Njihova prva postaja prema jugu je i jedinstveni otočić Košara, koji se sramežljivo skriva između mnogo većih i poznatijih otoka: Pašmana, Dugog otoka i NP-a Kornati. Tamo će na najbolji mogući način, u spoju netaknute divljine i najmodernije tehnologije na Mediteranu, otkriti zanimljivu priču o uzgoju ribe. Uz iskusne sugovornike, saznat će koliko je vremena i truda potrebno da riba iz mora završi na tanjuru, a neće se ustručavati ni sami prihvatiti posla.

Uz Miju i Renea, i u ovoj epizodi Okusa Hrvatske, otkrijte zašto je Hrvatska jedna od najzanimljivijih gastro destinacija na svijetu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.