MCH popravi jelo

Popravi jelo za ostanak u MasterChefu!

Pet mjesta u Masterchefovom TOP 20 već je zauzeto.

MCH popravi jelo
Nova epizoda MasterChefa na rasporedu Nove TV je večeras od 21.40 sati

U MCH kuhinju su se jučer izravno plasirali Mario Tišljarec (33), mesar iz Sv. Ivana Zeline, Stanko Slunjski (61), umirovljeni ing. prometa iz Varaždina, Marina Šimac (24), studentica arhitekture iz Zagreba, Ines Šarić (30), studentica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Zagreba i Bojana Bukvić (23), kućanica iz Starigrada. Tko će još dobiti priliku vidjet ćemo nakon novih izazova koje donosi večerašnja emisija.

Test osjetila neki su opisali kao prepoznavanje začina s ‘osmog kontinenta’. Pomoću dodira, gledanja i mirisa, ali nikako okusa, natjecatelji moraju prepoznati 15 začina u dvije minute. Začini koje trebaju prepoznati su borovica, klinčić, đumbir, zvjezdasti anis, cimet, šafran, kim, zeleni kardamom, muškatni oraščić, bijela gorušica, zeleni papar, sjemenke korijandera i piment, a nitko od natjecatelja neće prepoznati piskavac i sečunaski papar. Oni s najslabijim brojem pogodaka morat će sudjelovati u eliminacijskom izazovu pod nazivom ‘popravi to jelo’. To je posljednja šansa natjecateljima za ostanak u Masterchefu. Natjecatelji će dobiti osnovu jednog jela, a od toga moraju napraviti novo ukusno, profinjeno, maštovito jelo koristeći nove namirnice i začine. Pred natjecatelje će biti stavljen mesni ragu, osnova za bolognese, a kako bi popravili to jelo, mogu koristiti sve začine, jednu vrstu tjestenine i pet dodatnih namirnica iz smočnice.

Tko će biti najuspješniji u popravljanju jela vidjet ćemo večeras od 21.40 sati na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.