David Zepeda

David Zepeda snimio svoj prvi videospot

Jedan od najzgodnijih latino glumaca koje imamo prilike pratiti ovo ljeto na našim malim ekranima, i to u čak dvije telenovele, zasigurno je David Zepeda.

David Zepeda
David Zepeda igra u serijama Moć subine (HTV) i Magična privlačnost (Doma TV)

U jednoj telenoveli Davida Zepedu gledamo kao poštenog i plemenitog Ivana (“Moć sudbine”, koja je u zadnjim epizodama prikazivanja na HTV-u 1), a u drugoj telenoveli kao zlog i ambicioznog Bruna (“Magična privlačnost”).

Nedavno je završio snimanje telenovele “Ponor strasti” (Abismo de pasion) gdje je ponovno imao glavnu mušku ulogu, a glavnu ženska uloga pripala je mladoj glumici Angelique Boyer.

Upravo ta telenovela proglašena je najgledanijom iz produkcijske kuće Televisa u posljednjih šest godina u Mexicu, i zbog tog uspjeha David je odlučio razveseliti svoje vjerne obožavatelje te snimiti spot za svoju prvu pjesmu “Talisman”.

Gotovo tijekom cijelog spota vidi se njegovo zgodno tijelo, a u spotu ljubi i lijepu kolegicu, na koju su mnoge obožavateljice ovog glumca sigurno ljubomorne.

David Zepeda jednom je prilikom izjavio da se ne osjeća kao seks-simbol: “Ljudi su oni kojima dugujem ono što jesam. Sve što posjedujem je za njih, ali ne doživljavam se seks-simbolom, samo sam glumac koji interpretira različite uloge i nadasve težim obogaćivanju svoje karijere”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.