Sulejman janjičari

Janjičari zaprijetili Sulejmanovoj obitelji!

Ove nedjelje u dvostrukoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“ doživjet ćemo još veća uzbuđenja!

Sulejman janjičari
Gledatelji ne smiju propustiti nedjeljne epizode Sulejmana veličanstvenog (RTL TV, 30.9. od 20h)

Sultanovoj obitelji prijete janjičari koji će iskoristiti Sulejmanovu i Ibrahimovu odsutnost kako bi ostalim članovima carske obitelji zaprijetili smrću!

Sulejman je sa sinovima i Hurem pošao u Jedrene, kako bi prinčeve podučio streljaštvu i ostalim ratničkim vještinama. Dok sultan i njegova miljenica uživaju u prirodi s prinčevima, Ibrahim slavi Ahmet-pašino pogubljenje u Kairu. Međutim, nitko od njih ne zna da se u njihovom gradu, Konstantinopolu, stvara pobuna najgore vrste, za koju su zaduženi janjičari, sultanova elitna vojna jedinica, koji su iskoristili Sulejmanovu i Ibrahimovu odsutnost kako bi širili strah i nemir nad stanovništvom, pljačkajući i paleći sve što im se nađe na putu! Krajnji im je cilj Ibrahimova palača, u kojoj se nalazi trudna Hatidže…

Majka sultanija i ostali dvorani iz glavne sultanove palače u panici bježe u sklonište, a Sulejman u posljednji trenutak pojuri k njima nakon što Hurem i prinčeve ostavi kod Hatidže. Međutim, prilikom paničnog odlaska u sklonište, Hatidže se spotakne, padne niz stepenice i izgubi svijest!

Hoće li pad biti koban za Hatidže, te tko će stati na kraj krvavom pohodu pobunjenih janjičara? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja doznat ćete u dvosatnom specijalu „Sulejmana Veličanstvenog“ ove nedjelje, 30. rujna, u 20 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.