Tea Blažević

RTL Vrijeme – nova prognoza iz novog studija od 8. listopada na RTL Televiziji!

RTL Vrijeme, jedan od najgledanijih formata RTL Televizije, od 8. listopada emitira se u novom, redizajniranom izdanju!

Tea Blažević
Meteorologinja Tea Blažević svaki dan će nam donositi opširnu vremensku prognozu na RTL TV-u

Nakon središnje informativne emisije RTL Danas, koju, uz voditeljicu Anu Brdarić, vodi i uređuje Igor Bobić, gledatelji će od 8. listopada pratiti redizajniranu vremensku prognozu.

Novi studio popratit će i novi dizajn vremenske prognoze, kao i 3D vremenske karte i animacije, a o vremenu koje nas očekuje svakodnevno će gledatelje informirati meteorologinja Tea Blažević. Stručno i pouzdano, ali i zanimljivo i opušteno, Tea će gledateljima prezentirati neke sasvim nove vremenske informacije, poput posebnih upozorenja i savjeta.

Tea Blažević (27), diplomirana geofizičarka, smjer Meteorologija, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, još je od malena pokazivala zanimanje za prirodne znanosti, fiziku i matematiku, a budući da je meteorologija, kako kaže, prisutna u svakodnevnom životu, odlučila se posvetiti znanosti o vremenu. “Iz svakog godišnjeg doba nastojim izvući maksimum, volim kad nije ni pretoplo, ni prehladno, jesen i proljeće su mi idealni. Nisam meteoropat iako vjerujem u biometeorološku prognozu i mislim da je za određene skupine ljudi utjecaj vremena jako bitan” — zaključila je nova RTL-ova meteorologinja.

Do suradnje s RTL-om došlo je, objašnjava u svom stilu, vrlo prirodno: “Javila sam se na natječaj za sinoptičara i dobila posao! Mislila sam da ću imati tremu, no nemam je!”

A da nije meteorologinja, vjerojatno bi bila liječnica i posvetila se pomaganju ljudima. Slobodno vrijeme Tea najviše voli provoditi s mužem i trogodišnjom kćerkicom Laurom u šetnjama sa zajedničkim psom Williyjem.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.