Antonija Blaće kampanja

Antonija Blaće obnažena i bez fotošopa u kampanji protiv raka dojke!

Antonija Blaće: “Ako se jedna žena zahvaljujući ovim fotografijama pregleda na vrijeme, skinut ću se opet”

Antonija Blaće kampanja
Antonija Blaće u kampanji protiv raka dojke | Foto: Dražen Kokorić za Story

Magazin Story u svom je ružičastom izdanju, posvećenom borbi protiv raka dojke, objavio provokativne fotografije Antonije Blaće. Uspostavilo se kako uzrok provokativnosti nije činjenica da je voditeljica obnažena, već to što fotografije nisu fotošopirane. I tri dana nakon objave, gola i nasmiješena Antonija pravi je hit na društvenim mrežama, a najpozitivnije reakcije izazvala je upravo Antonijina odluka da, obraćajući se ‘pravim’ ženama, ne želi obrađivati fotografije.

Antonija je kao zaštitno lice i voditeljica na Narodnom radiju postala ambasadorica humanitarne akcije “Želim svijet uz tebe”, koju je časopis Story organizirao u suradnji s Udrugom “Sve za nju” i tvrtkom Avon. Ova hvale vrijedna akcija kroz čitav mjesec listopad promovira važnost ranog otkrivanja ove zloćudne bolesti. Antonijina odluka da se na ovako neobičan način pridruži akciji bila je vrlo osobne prirode: “Baka mi je umrla od raka dojke, borila se 5 godina, ali nažalost, u fazi kad ga je otkrila već je bilo kasno! Zato znam da je rano otkrivanje ove bolesti presudno”, rekla je Antonija ovim povodom.

– “Što se slika tiče, može netko reći: ‘Kako će tvoja gola slika pomoći, što se ona ima slikati, neš’ ti nje!?’. Ovakva ili onakva, ova slika je toliko puta podijeljena, Bogu hvala, i ‘lajkana’ da ako se jedna žena zbog slike pregleda na vrijeme – skinut ću se opet! Da sam htjela seksi slike, fotošopirala bih ih!” — objasnila je Blaće pozadinu iza ove neobične i hrabre odluke.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.