Berguzar Korel (Monica)

Berguzar Korel kao grofica Teresse u Sulejmanu Veličanstvenom

Turska glumica Berguzar Korel, Hrvatima još uvijek najpoznatija kao Šeherezada iz serije “1001 noć”, vraća se na male ekrane!

Berguzar Korel (Monica)
Berguzar Korel pojavit će se u finalnoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog kao grofica Teresse

Šeherezada se vraća, ali samo nakratko, i to u liku bogate grofice Monice Teresse koja će se u ponedjeljak, 8. listopada u 21 sat, pojaviti u finalnoj epizodi prve sezone “Sulejmana Veličanstvenog”!

Slavna glumica Berguzar Korel nakon skoro dvije godine i uloge Šeherezade po kojoj je pamti cijela Hrvatska, a i šira regija, vraća se na televizijske ekrane! Njezina povratnička uloga bit će upravo u seriji “Sulejman Veličanstveni” u kojoj glavnu, naslovnu ulogu ima njezin suprug Halit Ergenc, s kojim će se, nakon višegodišnje stanke, opet pojaviti zajedno u nekoliko kadrova. Ovaj put Berguzar će utjeloviti lik Monice Teresse, bogate Venecijanke i odnedavno udovice, a koju je na sultanov dvor doveo brat, Alvise Gritti, Sulejmnanov savjetnik za politička pitanja u ostatku Europe. Njezinu ljepotu, energiju i elokventnost prepoznat će i sam Sulejman koji će ju zamoliti da ostane još koji dan u palači kako bi bolje upoznala osmansku kulturu, ali i njegovu sestru Hatidže i sultaniju Hurem. Međutim, njima dvjema će Monicina pojava stvoriti osjećaj manje vrijednosti i jedva će čekati da ode iz palače.

Sama Berguzar zadovoljna je povratkom u glumačke vode, kojoj se vratila nakon dugogodišnje stanke. U nekoliko je navrata i sama izjavila kako se veseli novim projektima, iako ih je svo to vrijeme zapostavljala jer se htjela više posvetiti sinu Aliju.

Sva u crnini i s nekoliko sluga, grofica Monica Teresse došla je u posjet sultanu odmah nakon iznenadne smrti supruga. Hoće li njezinoj crnini odoljeti i sam Sulejman, doznajte u finalu prve sezone s Berguzar Koler u gostujućoj ulozi, epizodi koja će se emitirati u ponedjeljak, 8. listopada u 21 sat na RTL televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.