Budva na pjeni od mora – druga sezona

Neki ljudi nikad se ne mijenjaju, a jedan od takvih je i bogati poduzetnik Sava Bačić koji će i ove sezone poželjeti ono što se ne može kupiti novcem!

Beskrupulozni Sava Bačić i njegova svita vraćaju se na ekrane RTL Televizije u novim, još zanimljivijim, mračnijim i uzbudljivijim nastavcima druge sezone crnogorske serije “Budva na pjeni od mora”, i to već od petka, 19. listopada u 21 sat!

Uz sve bogatstvo, koje je stvorio vlastitim rukama, Sava Bačić (Milutin Mima Karadžić) je nesretan čovjek kojem u životu u posljednje vrijeme ne ide sve po planu, a k tome ima i problema sa zdravljem. Prema preporuci doktora, Savo napusti Podgoricu i poslovni svijet kako bi na kratko posjetio svoj rodni kraj, Durmitor, gdje će, nada se, pronaći duševni mir. Međutim, tamo će ga preplaviti sjećanja na djetinjstvo, roditelje i siromaštvo, a tu su i bivši prijatelji iz djetinjstva koji su nastavili živjeti od poljoprivrede i govedarstva. Njihove međusobno različite životne sudbine ponovno će u Savi pobuditi želju za dokazivanjem, varanjem i kriminalnim radnjama, ali i razmišljanja o dostojanstvu, o ljudskosti, čovječnosti i junaštvu… Za to vrijeme, Savina supruga Nađa (Ljiljana Blagojević) i kći Bojana (Sanja Jovićević) iseljavaju se iz velebne vile koju su prodali kako bi vratili novac g. Diboi, te odlaze u luksuzni stan u Budvi. Nađi nije drago što će neko vrijeme živjeti bez Save, ali i dalje inzistira na Bojaninom studiranju u Italiji. Međutim, mala bogatašica Bojana ne mari za školovanje, već uživa u svojoj vezi s ribarom Lukom (Momčilo Otašević) koji sve teže podnosi njihovu klasnu razliku. Jovo Radmilović (Mladen Nelević) rastrgan je između žene koju voli i obaveza prema obitelji, a njegovu sestru Olgu (Dubravka Vukotić Drakić) muče emotivno-ljubavni problemi s jedne strane, te pravila reda i zakona, kojima pripada kao visoko rangirana građevinska inspektorica, s druge strane. Atraktivna Lina (Milena Marić), Savina ljubavnica, dospjet će u ruke lokalnih mafijaša koji će od Save i njegove obitelji tražiti pozamašnu otkupninu za njezino oslobađanje.

Zadovoljni pozitivnim kritikama tijekom emitiranja prve sezone početkom ove godine, izvršni producent i glavni glumac “Budve”, Mima Karadžić, scenarist Stevan Koprivica i produkcijska kuća “Vision team” (koja je radila i reality show “Survivor: Kostarika”) odlučili su ove sezone podići letvicu i uvesti novitete u glumačkoj postavi i kvaliteti snimanja serije. Pored glumaca iz prve sezone, u novim nastavcima upoznat ćemo se s novim, atraktivnim glumcima poput legendarnog Mirka Vlahovića (film “Posljednji valcer u Sarajevu”) koji će tumačiti lik Bore, Savinog prijatelja iz djetinjstva, te jednim od najboljih albanskih glumaca današnjice, Enverom Petrovcijem koji će imati iznimno zanimljivu ulogu, dok ćemo se tek upoznati s Anom Vujošević, Simom Trebješaninom, Vesnom Vujošević, Mišom Obradovićem, Jelenom Minić, Ninom Janković, Marijom Karan i Bojanom Maljević. Produkcijski tim začinio je seriju snimajući scene na mnogobrojnim lokacijama diljem cijele Crne Gore, od Tivta, Bara, Podgorice, Cetinja, zatim raznim selima, pa čak i po strmim liticama planine Žabljak. Ova nova, iznimno skupa filmska tehnologija gledateljima će uvjerljivo dočarati živost i dinamičnost novih nastavaka “Budve”, dok će im kadrovi iz zraka pokazati svu ljepotu crnogorskog kraja, a za koje je zaslužan Amerikanac Ron Chapple i njegova ponajbolja oprema za snimanje iz zraka s kojom je već radio na brojnim projektima za renomirane svjetske televizijske kuće poput Discoveryja, BBC-ja, National Geographica…

I ovaj put će u prvom planu biti sukobi bogatih i siromašnih, rat različitih načina razmišljanja, pokušaji izbjegavanja zakona, korupcija i bolni ljubavni jadi, ali na posve nov, još dramatičniji način, pogotovo za nositelja serije, beskrupuloznog pater familiasa Savu Bačića… Hoće li i ovaj put veliki boss Savo nadživjeti svoje neprijatelje, gledatelji RTL Televizije moći će doznati u novim nastavcima “Budve ne pjeni od mora”.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.