Savo Bačić prelazi s crnokosih na plavuše!

Glavni lik i nositelj serije „Budva na pjeni od mora“, Savo Bačić, u rodnom selu Durmitoru nije pronašao samo mir i odmor…

Savino ionako slabo srce zatitralo je čim je ugledao tajanstvenu ženu plave kose, zbog koje je načas zaboravio na svoju suprugu Nađu, ali i na zanosnu ljubavnicu Linu…

Otkad se vratio u rodni kraj, Sava je postao glavna tema u durmitorskoj kavani, a mještani različito razmišljaju o njegovom dolasku. No Savu ne zanimaju susjedi, nego tajanstvena Katarina koja je na Durmitor došla proučavati rijetko bilje za svoj doktorat. Njih dvoje će provoditi mnogo vremena zajedno, a jedno drugom će ispričati svoje životne priče. Malo po malo, Sava će zbog Katarine početi drugačije shvaćati okolinu koja ga okružuje i vodit će unutarnju bitku sa samim sobom, sa svojom savješću, dok će njihovo prijateljstvo unijeti velike nemire u Savinim odnosima sa suprugom Nađom i ljubavnicom Linom.

Beogradska glumica Bojana Maljević novo je ime na popisu glumaca u seriji “Budva na pjeni od mora”. Prema riječima producenta i glavnog glumca Mime Karadžića, koji u seriji tumači lik kontroverznog biznismena Save Bačića, Bojana će glumiti lijepu, tajanstvenu Katarinu koja će unijeti velike promjene u seriji. “Bojanina uloga je jako velika jer će upravo ona zakomplicirati život Savi Bačiću”, izjavio je Mima.

Kako se Bojana Maljević snašla u ulozi nove Savine prijateljice, gledatelji će moći vidjeti već u novoj epizodi serije “Budva na pjeni od mora” koja će se emitirati u petak, 26. listopada u 21 sat na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.