Izabela napokon u Sulejmanovom krevetu!

Ove nedjelje specijalna dvostruka epizoda „Sulejmana Veličanstvenog“ donosi zanimljiv rasplet događaja u svijetu najzanimljivijeg ljubavnog trokuta: Hurem-Sulejman-Izabela.

Iako je mislila da se napokon riješila zatvorenice koju sultan sve više obožava, Hurem snažno potrese vijest da je princeza Izabela postala haremska djevojka. Povrh svega, vijest da je Izabela pronašla zlatni put do sultanovih odaja dodatno je šokira!

Hatidže se polako vraća životu u palači i odluči ugostiti najbliže ljude na svečanoj večeri, ne znajući da će se, prema Ibrahimovom naputku, na istoj pojaviti i princeza Izabela. Ljuta što princeza još uvijek nije otišla, Hurem će Izabeli očitati još jednu lekciju. Međutim, princeza će sultanovoj miljenici saopćiti da je primljena u harem! Sultanova majka pozdravlja Izabelin dolazak u harem, nagovješćujući joj da se pripremi za odlazak u ložnicu. Kako bi spriječila da se to uistinu i dogodi, Hurem iznese sultanu sve svoje sumnje i strahove, nadajući se da će se sultan smilovati njezinoj boli. Nešto kasnije, Hurem doznaje da se Izabela sprema povesti svoju prvu noć sa Sulejmanom!

Poniženu Hurem zaustave pred sobom u kojoj Sulejman i princeza provode prvu zajedničku noć. Opčinjen princezinom ljepotom, Sulejman naredi Ibrahimu da više ni s kim ne sudjeluje u pregovorima za njezinu slobodu. Međutim, zaboravio je na Hurem, koja ima lukav plan kako se riješiti novog neprijatelja! O kakvom je planu riječ, gledatelji će moći doznati u novoj, dvostrukoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ u nedjelju, 4. studenoga u 20 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.