Princeza Izabela nestaje bez traga!

Hurem iznenadi vijest da je princeza Izabela ostala živa nakon pokušaja ubojstva!

Kalfa Nigar i Gul-aga nisu uspjeli otrovati Izabelu, zbog čega će Hurem još jednom morati podsjetiti princezu s kime ima posla – što će točno učiniti Hurem, doznajte u novoj epizodi “Sulejmana Veličanstvenog” u utorak, 6. studenoga u 21 sat na RTL Televiziji!

Kalfa Nigar i Gul-aga pod okriljem noći dovode preživjelu princezu Izabelu do tajnog skrovišta u haremu. Doznavši da je Nigar otrovala sluškinju, ali ne i princezu, Hurem još jednom podsjeti šokiranu Izabelu protiv koga se namjerila, te je upozori da će je smrt kad-tad sustići ukoliko iste noći ne napusti palaču. Uplašenu Nigar i Gul-agu susretne Gulšah, koja odmah pojuri sve ispričati Mahidevran.

Sljedećeg jutra Sulejman zatekne praznu sobu princeze Izabele i odmah naredi da se pretraži svaki pedalj palače. U Topkapi palači svi su na nogama i pretražuju svaki kutak velebnog imanja u nadi da će pronaći princezu kojoj se izgubio svaki trag. Međutim, Ibrahim zna tko stoji iza Izabelinog nestanka, pa ukori kalfu Nigar jer je ovim skandalom narušila i njegovu poziciju na dvoru, a Mahidevran natukne gospi Daji da su Gul-aga i Nigar sigurno umiješani u princezin nestanak, dok je sultanova majka uvjerena kako iza svega stoji upravo Hurem. Njezine se sumnje potvrde kada načuje Hurem kako se hvali da se uspješno riješila svih onih koji su joj stajali na putu k sreći!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.