Sulejman smjenio Ibrahima!

Sulejman je ljut na Ibrahima zbog Izabelinog iznenadnog nestanka, te ga kažnjava najgorom mogućom kaznom – zamjenjuje ga Bali-begom!

Dok se između vladara i njegovog najbližeg podanika stvaraju nove nesuglasice, Hurem se bori s novim problemima koje joj je nametnula sultanova majka!

Razočaran zbog naglog nestanka princeze Izabele, Sulejman smjeni Ibrahima jer je loše upravljao dvorem i ne zna što se zapravo dogodilo u haremu prošle noći. Kako bi mu ukazao na činjenicu da su sultanovi podanici itekako zamjenjivi, Sulejman imenuje Bali-bega za komornika i upravitelja dvora, te mu dodijeli pečat, a samim time i novi zadatak – mora doznati što se dogodilo s princezom. Ova odluka teško pogodi Ibrahima…

Niti u ostatku dvora nije ništa manje zanimljivo. Daje je smijenila Esmu i Nilufer te im zabranila da se približavaju Hurem, baš kao i kalfa Nigar i Gul-aga koji više ne smiju slušati njezine naredbe. Hurem je ljuta zbog premještaja u harem, uvjerena da izatoga stoji ‘gospodarica harema’, sultanova majka. Iako će joj Gul-aga na tren odvući pažnju pričama o Hatidžinoj želji da se ponovo sastanei s Jakub-efendijom, te o lošem odnosu između Ibrahima i Bale-bega, Hurem će jako uzrujati vijest da je dvor naručio njezino ubojstvo!

Hoće li Hurem napokon reći sultanovoj majci što zaista osjeća? Doznajte u novoj epizodi “Sulejmana Veličanstvenog” još večeras, u srijedu 7. studenoga u 21 sat na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.