Marija Karan kao fatalna umjetnica u seriji “Budva”

Popularna serija “Budva na pjeni od mora”, koja se prikazuje na RTL Televiziji, svakog petka od 21 sat, dobila je još jedno glumačko pojačanje!

U nastavcima druge sezone popularne serije tako će se naći i atraktivna Zemunka Marija Karan koja u seriji glumi lik lijepe umjetnice, Anđelike. Da je nova sezona puna turbulencija i uistinu nepredviđenih obrta u već dovoljno zamršenoj priči, dokaz je i pregršt novih likova, i to ženskih – fatalnih.

– “Uživala sam u snimanju i radu sa kolegama. Već prvog dana smo se uspjeli upoznati, družiti i opustiti. Imam divno napisanu ulogu. Moj lik se zove Anđelika i ona živi za umjetnost i od nje. Ona je jedna vrsta umjetničkog dilera. Zamišljena je kao jaka i ambiciozna žena koja zna šta želi” — otkrila je Marija kojoj, nakon što se susretne sa Savom Bačićem, više ništa neće biti isto.

Druga sezona “Budve” za Savu će biti sve samo ne ‘med i mlijeko’. Uz sve bogatstvo, koje je stvorio vlastitim rukama, Sava Bačić prema preporuci doktora, napustio je Podgoricu i poslovni svijet kako bi na kratko posjetio svoj rodni kraj, Durmitor, gdje pokušava pronaći duševni mir. Međutim, tamo ga preplavljuju sjećanja na djetinjstvo, roditelje i siromaštvo, a tu su i bivši prijatelji iz djetinjstva koji su nastavili živjeti od poljoprivrede i govedarstva. Njihove međusobno različite životne sudbine u Savi pobuduđuju želju za dokazivanjem, varanjem i kriminalnim radnjama, ali i razmišljanja o dostojanstvu, o ljudskosti, čovječnosti i junaštvu…

Sukobi bogatih i siromašnih, rat različitih načina razmišljanja, pokušaji izbjegavanja zakona, korupcija i bolni ljubavni jadi, ali na potpuno nov, još dramatičniji način obilježavaju drugu sezonu ‘Budve na pjeni od mora’, a beskurpulozni Sava Bačić i njegova svita zaintrigirat će sve gledatelje svojim zanimljivim, mračnijim i uzbudljivijim nastavcima, svakog petka na RTL Televiziji od 21 sat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.