Pazite kako se odijevate – stiže modni sud!

Rubrika Modni sud, u novoj šoubiz emisiji RTL Extra Magazin, koja kreće ove nedjelje, 18. studenog, u 17.45 sati, uveselit će sve one koji vole modu.

Uz novinarku Anu Miščević, poznate osobe komentirat će vizažistica i stilistica Ivana Bilandžija Billy te društveni kroničar Neven Ciganović. Modni stilovi poznatih, bili oni dobri ili loši, zasigurno će biti bez dlake na jeziku, što odaju i prve izjave koje su dali troje komentatora Modnog suda.

– “Ova rubrika bit će ispit taštine svih poznatih i sad će se tek vidjeti do koje granice se mogu podnijeti kritike” — rekla je Ana Mišćević. Ni Cigi, a ni Billy nisu bili ništa manje iskreni: “Oni moji prijatelji koji su poznate osobe, a ima ih zbilja mnogo, neće imati nikakvu protekciju u ovoj rubrici, i već vidim da ću se na kraju moći družiti samo s Anom i Billy!” — u šali je rekao Neven, dok je Billy objasnila da će njezini prijatelji najviše nadrapati, ali njima se bar neće morati opravdavati.

Osim troje komentatora, svake nedjelje, Ana, Cigi i Billy ugostit će i po jednu poznatu osobu koja će zajedno s njima pretresati modne stilove naših estradnjaka, glumaca, sportaša pa i političara, pa budite spremni već ove nedjelje, 18. studenoga, od 17.45 sati na dozu iskrenosti i smijeha!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.