Glumica Marija Karan pridružuje se ekipi Larinog izbora

Glumica Marija Karan pridružit će se ekipi “Larinog izbora”. U seriji će tumačiti lik plemkinje Anastazije, djevojke profinjenog izgleda i vatrene duše koja isijava iz njezinih očiju.

Strastvena, temperamentna, duhovita i privlačna, plijeni pojavom i samouvjerenošću gdje god se pojavi. No u sebi skriva i drugu, tamniju stranu: ona je kći vrlo utjecajnog plemića Nikole.

– “U Larinom izboru igrat ću lik Anastazije koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri dosljednost svog porijekla, ali i svojih vlastitih potreba. Ovo je jedan od najuspješnijih projekata u regiji u kojem igraju divni glumci, koja je okupila ekipu koja radi na projektu, a ujedno i gledatelje kraj malih ekrana” — izjavila je popularna glumica koja se već ovih dana pridružila ekipi na setu u Splitu.

Lijepa glumica rođena je 29. travnja 1982. godine u Beogradu. Proslavila se 2004. godine ulogom u seriji “Jesen stiže dunjo moja” redatelja Ljubiše Samardžića. Marija se može pohvaliti i angažmanom na filmovima “Kad porastem biću Kengur”, “Četvrti čovjek” i drugima. Pored izuzetno zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji, Marija Karan je od 2008. godine uspješno razvila karijeru i u inozemstvu. Prvu inozemnu ulogu dobila je u britanskoj drami “Taksist” u Londonu, a potom slijedi uloga u popularnoj britanskoj seriji “Ambulanta” (“Casualty”). Marija je igrala jednu od glavnih uloga u TV filmu “Dark Relic” u režiji Lorenza Sene, zajedno s poznatim glumcima poput Jamesa Fraina, Clemencyja Burton-Hilla, Samuela Westa i Alyya Khana. Jedna od najuspješnijih glumica s ovog područja imala je priliku surađivati s najpoznatijim svjetskim glumcima. Uz Jean Claudea Van Dammea i Scotta Adkinsa prošle godine je snimila film “Assassination Games” u Rumunjskoj te film “Obred” uz glumačku legendu Anthonyja Hopkinsa. Ostvarila je i ulogu u seriji “Covert Affairs” koja je 2011. godine bila nominirana za Zlatni globus.

U “Larinom izboru” gledat ćemo je u drugoj sezoni kao Anastaziju, tvrdoglavu i inatljivu kada ne dobije što želi, spremnu na borbu kad je povrijeđena. Dolaskom u Split, u kojem se sprema njezino vjenčanje za muškarca kojeg ne voli, njen život se preokrene. Tamo će Anastazija susresti Jakova (glumi ga Ivan Herceg), čovjeka koji će imati velik utjecaj na njezin život.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.