Moralni krah obitelji Odak: Nives završava u zatvoru!

Turbulentna vremena su pred glavnim protagonistima serije “Ruža vjetrova”, pogotovo pred obitelji Odak. Nakon financijskog kraha u kojem je Ivan doveo Seke pred oltar, opljačkao ju i ostavio, Jelena će zadati novi udarac poznatoj splitskoj obitelji.

I baš kad su svi pomislili kako su Odakovi platili za sva počinjena nedjela, njihova patnja tek počinje. Naime, Jelena je odlučila pobjeći iz kuće Odakovih. Nakon što si je nanijela rane podigla je tužbu za fizičko zlostavljanje protiv Nives Odak. U pratnji policijskih službenika Nives je provela noć u zatvoru. Hoće li zvečarka svojim lažima uništiti Odakove?

Nakon što joj je doktor Nikola ponudio zajednički život, Ines sve više razmišlja kako je njezina sreća upravo u sigurnosti koju joj simpatični doktor pruža. Ines sve češće razmišlja o novom životu, u naručju doktora Nikole i svoje kćeri Anđele. No taj život bio bi izvan Splita, daleko od Odakovih koji su joj uništili život. Hoće li Ines prihvatiti ponudu šarmantnog doktora?

Mila je odlučila potražiti svoju davno izgubljenu sestru – Mariju. Nakon što je stupila u kontakt sa najvećim neprijateljem, Stipom Odakom, odlučila se susresti sa svojom sestrom. No je li to tek izdajnički čin Rankovog suradnika koji se silom želi dokopati Marije? S druge strane, Marija odlazi u posjet nepoznatom čovjeku u zatvor, Tomi. Misteriozni Toma je jedini razlog zbog kojeg je Marija još uvijek u Splitu. Tko je čovjek iza rešetaka kojeg Marija neizmjerno voli?

Novi tjedan “Ruže vjetrova” donosi mnoga pitanja, a odgovore saznajte u novim epizodama popularne serije – od ponedjeljka do četvrtka od 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.