Seke Odak održala press konferenciju

21.11.2012

TV najave


Poznata splitska poduzetnica provela je noć u zatvoru, a kako je jutro pametnije od večeri, Nives Odak je danas odlučila sazvati konferenciju za novinare kako bi prekinula medijske špekulacije o njezinom slučaju.

Nives Odak

Dok se Stipe bori s Marijinom sudbinom i odlukom hoće li ju predati Mili, Seke, kako bi izbjegla medijske natpise, odluči održati konferenciju za novinare u svom osebujnom stilu. Stipe je odlučio biti posrednik u spajanju dvije sestre, no nešto krene po zlu i Marija zaključi kako je Stipe Odak Mrčelin čovjek i odluči napustiti Split. Odlazi u zatvor i vjernim gledateljima otkriva ime čovjeka u zatvoru – Toma Mamić. Tko je simpatični zločinac koji želi pomoći heroini Mariji u bijegu? Nives odlazi u posjet maloj Anđeli, te ujedno koristi priliku kako bi Ines uvjerila da je Jelena kriva za Markovo ubojstvo. Hoće li Matošićke povjerovati zakletoj neprijateljici koja im je uništila život?

U današnjoj epizodi “Ruže vjetrova” nasmijte se uz Sekine provale na konferenciji za novinare, saznajte kakvo prljavo rublje će Nives otkriti Matošićkama, zašto je Marija pomislila kako je Stipe Mrčelin čovjek, te kako Ranko Mrčela i njegova odvjetnica, Tamara, uživaju u patnjama obitelji Odak.

Ne propustite novu epizodu danas od 20:00 sati na RTL Televiziji!

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s