Inesina osveta Odacima – hoće li zaista napustiti Split?

Nakon turbulentnih događaja u “Ruži vjetrova”, raspleti i odgovori na pitanja iz prve sezone uskoro će razjasniti Markovo ubojstvo.

Ines Matošić se i dalje bori s gubitkom svog voljenog Marka. Odacima nikad nije oprostila bol koja joj je nanesena. Ines razmatra ponudu doktora Nikole. Hoće li novopečena mama zaista napustiti Split?

Nives proživljava najteže trenutke. Obitelj Odak je shrvana zbog svih nedaća koje su zatekle ovu poznatu splitsku obitelj u zadnje vrijeme. Nakon što je Marica saznala kako je Ante Petrov sin i Nivesin unuk, red je da glava obitelji sazna kako Ante nije njegov unuk. Stipe, kako bi ohladio glavu od svih događanja u kući, odlazi u posjet Ines i jedinoj unuci, Anđeli. No Stipe dolazi u nezgodnom trenutku – Ines se pakira i planira otići sa doktorom Nikolom u Zagreb. Nakon Stipinih riječi kako neće dozvoliti da Anđela otiđe iz Splita, Ines na njega ispali rafal svih prešućenih riječi i situacija koje su joj nanijele veliku bol i patnju, te kumovale Markovoj smrti. Hoće li moćni Stipe ipak pronaći način da zadrži Ines i Anđelu u Splitu?

Ines Matošić

Kao da nije naučila lekciju iz poslovanja s Ivanom, Seke ponovo ulazi u poslovne kombinacije bez Stipinog znanja. Ranko nudi Nives poslovnu akontaciju u gotovini, no uto dolazi inspekcija za ovrhu. Iako svjesna kako je sve to tek paravan za pranje novca, Seke se ponovno pronašla u kutu. Hoće li ponovo napraviti istu grešku saznajte u novom tjednu “Ruže vjetrova”, od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.