William Levy iza kamera otkriva sve – samo na Doma TV-u!

Doma TV, “Specijal: Magična privlačnost” (El Show De Cristina: Los Protagonistas De Sortilegio), petak, 7. prosinca u 15.30 sati

Svi ljubitelji serije “Magična privlačnost” i njezinog glavnog protagonista kojeg je utjelovio William Levy, uživat će u specijalnom izdanju “El show de Cristina” posvećenom upravo toj seriji.

U ovom specijalu voditeljica Cristina Saralegui ekskluzivno je ugostila glavne zvijezde serije, prelijepu Jacqueline Bracamontes i Williama Levyja. U studiju je ovaj kubanski Brad Pitt pokazao da ima odličan smisao za humor te se osvrnuo na činjenicu da ga obožavaju žene diljem svijeta. Lijepa Jacqueline je komentirala mnogobrojne tračeve o navodnoj aferi s Levyjem te se prvi put pred kamerama obračunala s glasinama i napisima o njihovoj navodnoj vezi izvan seta “Magične privlačnost”. Voditeljica je i lijepoj glumici postavila nekoliko škakljivih pitanja poput: “Što se dogodilo se Levyjem za vrijeme vrućih ljubavnih scena?”, “Da li je istina da je slava udarila Williamu u glavu” te “Jesu li istiniti natpisi da je Jacqueline prekinula sa svojim zaručnikom upravo zbog zgodnog Kubanca?”

U showu će gledatelji saznati i sve o Williamovoj televizijskoj majci, glumici Danieli Romo. Ona u seriji održava vezu s mlađim muškarcem, pa će kod Cristine objasniti kako je glumiti s kolegom koji joj po godinama može biti sin. O seriji će progovoriti i zlikovac Bruno kojeg je utjelovio David Zepeda.

Ne propustite saznati sve o Williamu Levyju i omiljenoj seriji “Magična privlačnost” u specijalu na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.