Hurem opečena

Robinje napadaju Hurem i unakaze joj lice!

Osramoćena i povrijeđena, Hurem odlazi liječiti rane u palači sultanije Hatidže gdje će Sulejmana pismom obavijestiti o nemilom događaju…

Hurem liječi lice od opeklina za koje su krive pobunjene robinje. Iako se preselila kod Hatidže, Hurem i dalje strahuje za svoj život, te odluči poslati pismo sultanu u kojem mu opisuje tragičan događaj i moli da se što prije vrati kući. No pismo završi u rukama Ibrahim-paše! Usprkos Mahdrvraninim upozorenjima, Hurem se vraća u Topkapi palaču kako bi razgovarala sa sultanovom majkom, koja je bila organizator pobune u haremu.

Sultanova majka kazni gospu Daje jer je stala u obranu Hurem – oduzima joj sve dužnosti u haremu i degradira na položaj kalfe. Međutim, na dvoru tek nastupa nova pomutnja s povratkom Sulejmana. Zatečen događajima u haremu, Sulejman od majke zatraži objašnjenje, koje ga ne zadovolji. Ni Mustafa neće biti sretan kada dozna da je njegova miljenica Elif stradala u požaru…

Serija „Sulejman Veličanstveni“ i dalje vlada malim ekranima! Epizodu emitiranu jučer, u srijedu 28. studenog, u dahu je pratilo preko 740 tisuća gledatelja, a ostvarila je gledanost od 17,8% u totalu populacije, odnosno 16% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, te je tako postala najgledaniji format dana u ciljnoj skupini emitiran na svim nacionalnim televizijama!

S povratkom muškaraca u Topkapi palaču započet će novi sukobi! Tko će iz njih izaći kao pobjednik doznat ćete u novoj epizodi “Sulejmana Veličanstvenog”, u četvrtak, 29. studenog u 21 sat na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.