Mentalist – veliko finale četvrte sezone

Završetak četvrte sezone “Mentalista”, prikazan sredinom svibnja na CBS-u pratilo je 13,09 milijuna ljudi, a nekoliko mjeseci kasnije svoju hrvatsku premijeru finale će imati 5. prosinca u 22.30 sati na RTL Televiziji.

Patrick Jane Mentalist

U uzbudljivom kraju sezone Jane (Simon Baker) će ponovno stupiti u kontakt sa svojim zakletim neprijateljem, a CBI tim, pod vodstvom Terese Lisbon (Robin Tunney) pokušat će spasiti Janea od sudbine koju mu je namijenio Red John.

Napeto je i na samom kraju sezone jer Jane, nakon što je napustio biro, mjesecima već živi i vucara se po barovima Las Vegasa. Gubitak svake nade da će ikad uloviti Reda Johna uništio ga je i bacio u očaj. Za vrijeme još jednog pijančevanja on u baru upozna Lorelei (Emmanulle Chriqui), no u dramatičnom stanju u kojem je još veća nevolja dočeka ga iza ugla. U Kaliforniji, gdje CBI istražuje ubojstvo nepoznatog muškarca, Lisbon sazna što se Janeu događa. No, baš kao ni nesreća, ni iznenađenja nikad ne dolaze sama pa Jane, sada sasvim izvan kontrole, dobije neočekivanu i suludu ponudu od Reda Johna zbog koje će pucati u blisku osobu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.