CSI trilogija – tri grada, tri tima, jedan slučaj

Obožavatelje forenzičara koji rješavaju zločine suvremenim tehnologijama te pronalaze dokaze na neobičnim mjestima, 16. prosinca od 22.15 čeka specijalna trilogija koja spaja istražitelje sva tri grada – Miami, New York i Las Vegas.

CSi trilogija

Priča započinje u Miamiju, kad Brenda Tanner u panici stiže u policijsku stanicu prijaviti nestanak kćeri. CSI pronađe automobil nestale Ashley, kao i njezinu hotelsku potvrdu, a pokraj vozila tragove dviju osoba pa detektivi zaključe da je Ashley oteta. Walteru Simmonsu sobar u hotelu potvrdi da je Ashley otišla u žurbi, a portir je primijetio da se družila s Jimmyjem Burrisom. U njegovoj sobi, DNK na cigari vodi CSI tim do Nicka Coopera koji je u gradu zbog turneje u golfu. CSI tim Daveu Bentonu javlja da netko koristi Ashleyinu kreditnu karticu pa se istražitelji daju u potragu koja ih vodi do lokacije na kojoj pronalaze odsječenu nogu i ruku. Ruka pripada Ashley, ali noga je od druge djevojke. Doktor Loman na nozi uoči prepoznatljivu tetovažu i pijesak iz pustinje u Nevadi pa CSI Miami stupi u kontakt sa CSI-jem u Las Vegasu tj. s Rayom Langstonom i traži asistenciju u istrazi.

Istraga započeta u Las Vegasu nastavljena je u New Yorku, gdje se Macu i njegovima pridružuje lasvegaški vođa ekipe za očevid Ray Langston. U potrazi za zlikovcima specijaliziranim za krijumčarenje ljudskih organa, Langston zajedno s njujorškim CSI-em pomaže osloboditi taoce i zatvoriti beskrupulozne ilegalne trgovce.

Nakon posjeta dr. Livingstonea CSI-ju u Miamiju tj. Horatiu Caineu i Macu Tayloru u New Yorku, slučaj izgubljenih djevojaka završava u Las Vegasu. Hotelsko osiguranje nađe tijelo prostitutke, koju CSI tim identificira kao DeDe Chase iz Barstowa, djevojku koja je vodila televizijsku prognozu. Prije smrti bila je silovana. Njezin mobitel otkriva čak dvadeset i osam poziva upućenih u posljednjih nekoliko dana Brettu McDowellu. Istraga forenzičare vodi do striptiz kluba.

Jedna misao o “CSI trilogija – tri grada, tri tima, jedan slučaj”

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.