Extra Magazin vas vodi Putovima kave s Dariom Šimićem

Extra Magazin od ove nedjelje u 17.45 sati emitirat će u tri nastavka putopis poznatog bivšeg nogometaša i biznismena, Darija Šimića, nazvan “Putovima kave”.

Dario Šimić Etiopija

Nakon uspješne nogometne karijere Dario Šimić vrlo uspješno vlada i svojim poslovnim carstvom, a u vrlo je kratko vrijeme postigao vrhunske rezultate, što ga je i ponukalo da priču sa kavom širi i jača. Tim povodom uputio se na putovanje koje je nazvao “Putovima kave” te posjetio jednu od najstarijih zemalja, pradjedovinu kave – Etiopiju. Na put je krenula i Jelena Šimić, supruga koja je Dariju velika podrška u svemu. Ekspedicija je u osam dana proputovala 3000 km, putevima arabice, ne bi li našla najfiniju sirovinu i najkvalitetnije zrno.

– “Ponosni smo što je naš put bio poslovnog, diplomatskog ali i humanitarnog karaktera, te se nadamo novoj avanturi!” — izjavio je Dario po povratku u Hrvatsku, budući da je afričkoj djeci donirao financijska sredstva uz pomoć svojih poslovnih partnera.

Što je sve doživio u Etiopiji, zašto je fasciniran kavom te kako se u cijelu priču upleo i Mate Bulić, doznajte od ove nedjelje, u 17.45 sati, u Extra Magazinu!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.