Masterchef grije juhicama na trgu

Talentirani kuhari i natjecatelji showa Masterchef sudjelovali su u humanitarnoj akciji i skuhali ukusna jela za sve slučajne i namjerne prolaznike na Trgu bana Jelačića.

Masterchef trg

Svi koji nakon Masterchefa otvaraju hladnjak u potrazi za nekom delicijom, svakako trebaju doći u subotu, 15. prosinca od 10 do 14 sati na terasu Gradske kavane na Trg bana Jelačića u Zagrebu. Masterchef i Dukat 15. prosinca časte juhicama, a sve prikupljene donacije donirat će se Caritasovom domu za djecu – Kuća ljubavi.

Pozivamo vas da nam se pridružite! Nemojte da vas zaplaše zima i snijeg, jer moći ćete se ugrijati uz tople juhice koje će kandidati Masterchefa kuhati uz stručno oko našeg omiljenog žirija.

UPDATE 17.12.2012.

NATJECATELJI MASTERCHEFA KUHALI ZA GRAĐANE

Na glavnom zagrebačkom trgu bilo je ovog vikenda itekako veselo. Kandidati i žiri Masterchefa priključili su se humanitarnoj akciji kojom se prikupljalo donacije za Caritasovu Kuću ljubavi – kuću za smještaj majki i djece od rođenja do tri godine.

Humanitarno kuhanje nadgledao je i član žirija Masterchefa Mate Janković. “Bit je pomoći onima koji su najugroženiji, vrlo je jednostavno. Mi pomažemo na jedini način na koji znamo, a to je kuhanje!” — rekao je Mate.

Crvena i plava ekipa zasukale su rukave i pripremile juhe kojima su ugrijali brojne znatiželjnike i prikupili brojne donacije. Brojni prolaznici koji su došli nepcima provjeriti kako kuhaju njihovi omiljeni natjecatelji bili su naprosto oduševljeni kušanim.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.