RTL Hotspot upoznaje vas s gadgetima koji pomažu kad se razbolite!

Posljednji RTL Hotspot ove godine donosi brojne aktualne vijesti o novim tehnologijama.

RTL Hotspot

U novom izdanju magazina koji nas upoznaje s tehnološkim novostima bez kojih ne možemo, isprobali smo mnoge tablete manjih veličina koji su cijenom prihvatljiviji od većih modela. Kao što znamo, tableti su veliki hit, ne samo u našoj zemlji, nego i u svijetu, stoga će prilog o njima mnogim potencijalnim kupcima pružiti nova saznanja za koji se opredijeliti, ukoliko vaše domaćinstvo već ne posjeduje jedan.

U prosincu ove godine SMS, tj. tekstualne poruke preko mobilnih telefona, napunile su dvadeset godina pa smo pripremili rođendanski prilog i provjerili kakva budućnost čeka kratke poruke koje su obilježile protekla dva desetljeća. Ubrzano raste popularnost razmjene poruka besplatnim aplikacijama putem interneta pa su se SMS poruke koje se plaćaju našle u egzistencijalnom problemu. Isprobali smo i nekolicinu besplatnih internet aplikacija te vam preporučili najbolje.

U Hrvatskoj su se upravo počeli koristiti i pametni telefoni na 4G mreži pa su i oni došli u ruke našim stručnjacima koji su doznali koliko brzo možemo surfati u pokretu.

Snimili smo i nekoliko gadgeta koji mogu pomoći kada se razbolimo, a najviše nam se svidio toplomjer za mobitel koji mjeri tjelesnu temperaturu s mogućim odstupanjem od samo 0,1 stupnja. Isprobali smo i aplikacije za mobitele osmišljene u hrvatskom jeziku, a doznali smo i što je pisalo u prvom twitu pape Benedikta XVI. Godina je došla svom kraju pa smo se o osvrnuli na brojne godišnje ljestvice najzanimljivijih događaja, najboljih gadgeta te najimpresivnijih inovacija, a za kraj otkrivamo što je Hrvate najčešće privlačilo ove godine na Googleu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.