Hitna 94

Provedite vikend uz Hitnu 94

Čak pet nastavaka napete serije “Hitna 94” moći ćete pratiti ovaj vikend na programu Nove TV!

Hitna 94

Gledatelji imaju priliku ponovno vidjeti omiljenu liječničku ekipu koju je okupila “Hitna 94”. Sjajna glumačka ekipa predvođena je glumcem Alenom Liverićem. Odjeveni u liječničke odore likovi će nas uvesti u priču punu dramatike koja se svakodnevno odvija na bolničkim hodnicima traume. Seriju su režirali Mladen Dizdar i Mirna Miličić, a u glavnim ulogama se, osim Liverića, pojavljuju i Jelena Perčin, Saša Anočić, Ozren Opačić, Ante Krstulović, Lucija Šerbedžija, Petra Dugandžić i brojni drugi.

Odgovoran posao, životi nepoznatih i poznatih ljudi u rukama su liječnika i sestara hitne pomoći. Brze procjene i odluke njihova su svakodnevnica, koja ostavlja duboke psihičke i fizičke tragove. Zbog prirode posla, često se osjećaju kao na odsluženju kazne, ali i kao heroji koji ‘samo rade svoj posao’. Preispitujući svoje izbore, ponekad požele manje odgovornosti i stresa, ali hitna pomoć je s vremenom postala njihov dom i bez njega bi bili izgubljeni. Kroz medicinske slučajeve ulazimo u svijet liječnika upoznajući ljude od krvi i mesa, dok svaki od pacijenata sa sobom donosi i intrigantne priče o ljudskim sudbinama, moralnim dilemama, osobnim i društvenim pitanjima. Liječnici i sestre, posvećujući se u potpunosti poslu, pronalaze ljubav, prijatelje i neprijatelje u radnom okruženju stvarajući zanimljivu dinamiku koja se mijenja iz dana u dan. Dolaskom medicinske sestre Jasne koju u seriji tumači Lucija Šerbedžija na novo radno mjesto u velikom gradu, postajemo sudionici njihove borbe za živote pacijenata i vlastite karijere, proživljavamo njihove intimne trenutke, ljubavne priče, izdaje, žrtve te osobne uspone i padove.

1.ep
Dolaskom nove medicinske sestre Jasne (Lucija Šerbedžija) iz Rijeke na hitni prijem u zagrebačku bolnicu upoznajemo osoblje, njihove napete privatne i profesionalne odnose te intrigantne medicinske slučajeve koji pokazuju drugu stranu majčinske i bračne ljubavi. Jasna (Lucija Šerbedžija) se teško snalazi u novom okruženju, pokušavajući ostaviti dobar dojam dok bježi od prošlosti koja ju ipak sustiže.

2.ep
Nakon pljačkaškog sukoba ispred bankovne poslovnice, na hitnu dolaze ranjeni pljačkaš i ranjeni zaštitar, obojica u kritičnom stanju. Dok se Matić (Alen Liverić) i specijalizanti bore za život pljačkaša, sudbina zaštitara je u rukama njegovog prijatelja, u najdramatičnijem trenutku, moralni zakoni postaju važniji od profesionalnih, stavljajući nas pred dilemu jesu li doneseni ispravni izbori. Matić i Anita (Vesna Tominac ) su i dalje u sukobu međusobno se ucjenjujući razvodom i pitanjem skrbništva nad sinom, dok Ivona (Jelena Perčin) nastoji u svemu tome osigurati svoju poziciju s Matićem. Sestra Jasna (Lucija Šerbedžija) se nosi s problemom trudnoće i prilagodbe novom radnom mjestu, nadajući se da je dolaskom u Zagreb donijela ispravnu odluku. Na kraju dana, čin osvete rasplesti će situaciju u neočekivanom smjeru za sve protagoniste.

3.ep
Najsretniji dan vjenčanja započet će tragedijom trudne mlade koja završi na hitnom prijemu zbog iznenadnih komplikacija. U borbi za njen i djetetov život, na vidjelo će izaći mnoge dugo sakrivane tajne kao i lažni osjećaji koji se često javljaju u naizgled sretnim obiteljima. Matić (Alen Liverić) će pokušati riješiti svoj ljubavni trokut s Anitom i Ivonom (Jelena Perčin), ali Ivona ima drugačije planove. Jasnin (Lucija Šerbedžija) ljubavni život iznenada postaje za nju preveliki teret.

4.ep
Liječnici Šimić i Matić (Alen Liverić) spašavati će živote četveročlane obitelji Šimićevog bliskog prijatelja, ujedno i političara. Na vidjelo će izaći duboko skrivene tajne ugledne obitelji, a Šimić će biti stavljen pred kušnju: zaštititi sebe ili napraviti pravu stvar. Anita želi održati svoj brak s Matićem, ali Ivona (Jelena Perčin) neće surađivati onako kako Anita to očekuje. Sara (Sandra Lončarić) će otkriti drugu stranu Robertovog (Ozren Opačić) karaktera.

5.ep
U epizodnoj ulozi pojavljuje se talijanska glumica manekenka i voditeljica Aura Rolenzetti. Vesna (Petra Dugandžić) saznaje istinu o članu svoje obitelji zbog kojeg je cijeli život imala emocionalne ožiljke. Bojan (Ante Krstulović) upoznaje djevojku svojih snova dok se Ivona (Jelena Perčin) sve teže snalazi u ljubavnom trokutu. Šimić se pokušava iskupiti zbog pogrešnih postupaka, a Robert loše reagira na Sarina predavanja o životnim lekcijama.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.