Dolina sunca

Dolina sunca

Od drugog siječnja na HTV-u 2 ponovno ćemo gledati popularnu domaću telenovelu Dolina sunca.

Dolina sunca

Ljubavni trokut glavna je tema ove telenovele. Glavnim muškim junacima pamet će zamutiti Eva Kralj, dok gradonačelnica Jablanova Julija Vitezović iznenađuje ne samo stilom oblačenja i frizurom, već i ponašanjem…

Nova intrigantna priča događa se u malom mjestašcu Jablanovo, a sve se vrti oko lijepe udovice Eve Kralj koju tumači Ana Vilenica. Kako bi započela novi život Eva se iz rodnog Zagreba preseli u pitoreskno Jablanovo. Već na samom početku, i prije negoli raspakira kovčege, Eva će otkriti mračnu tajnu iz prošlosti pokojnog supruga. Neće joj biti lako jer će ju odmah “na pik” uzeti i gradonačelnica Jablanova (Bojana Gregorić).

Ako ste pomislili da će se Evin život pretvoriti u pakao prevarili ste se jer će stvar spasiti, a tko drugi – nego dvojica muškaraca. Svaki od njih ima svoje kvalitete, jedan je suzdržan i ime mu je Kristijan (glumi ga Ivan Herceg), a drugi je šarmantan i odaziva se na ime Andrija (ulogu tumači Robert Kurbaša).

Prva epizoda: Shrvana tragičnom smrću supruga, mlada biokemičarka Eva Kralj (Ana Vilenica) skupi dovoljno snage da se uputi u gradić Jablanovo odjaviti njegov ured i pritom skoro nastrada. Na prvi pogled ju oduševi pitomi krajolik Jablanova i ona iznenada, na zaprepaštenje sestre Stele (Barbara Prpić Biffel), odluči započeti novi život upravo u ovom provincijskom gradu. Obitelj Vitezović priprema svadbu za svog mlađeg sina Jurana (Petar Ćiritović) ne sumnjajući u motive njegove ženidbe s dobrodušnom Natašom Sever (Marija Omaljev-Grbić). Natašina sreća je poljuljana kad slučajno čuje razgovor između budućeg supruga i kuma Lovre Bukovca (Petar Cvirn). Nakon tri godine provedene u zatvoru, praćen pogledima mještana, Andrija (Robert Kurbaša), crna ovca obitelji Bukovac, vraća se u Jablanovo. Na putu prema gradu upoznaje lijepu udovicu Evu. U šetnji prirodom Eva sretne Kristijana Vitezovića (Ivan Herceg), muškarca koji joj je spasio život. Gradonačelnica Julija Vitezović (Bojana Gregorić Vejzović) zaprepasti se i zbuni kad ugleda Andriju kako trgom šeta u društvu Eve Kralj.

Sadržaji epizoda

“Dolina sunca” snimana je na dvije vanjske lokacije u Samoboru i njegovoj okolici kao i dva velika studijska prostora u Zagrebu.

Zimske i proljetne dane svakodnevno će vam uljepšavati glumačka ekipa telenovele.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.