Televizijska posla (30 Rock) na Doma TV-u

Serija koja je poharala svijet skida sve maske o radu na TV kanalu i stavlja urnebesna uredska podmetanja u prvi plan! “Televizijska posla” od 15. siječnja u 22:35 na Doma TV.

Televizijska posla

Liz Lemon ima posao iz snova, posao koju bi svaki scenarist mogao poželjeti – vodeću poziciju na zahtjevnom, ali vrlo popularnom live TV showu u New Yorku.

Njezin život bio bi puno jednostavniji da nema Jacka Donaghyja (Alec Baldwin) koji Lizin show, a i život, okreće naglavačke sa svojim konstantnim uplitanjima. Novi šef insistira da Liz nagovori Tracy Jordan (Tracy Morgan), divlju i nepredvidljivu filmsku zvijezdu, da se priključi njihovom timu i postane nova zvijezda showa.

Liz se sada mora nositi s arogantnim novim šefom i novom zvijezdom, glumcem kojem nisu baš sve daske na broju. Ona mora učiniti sve da show ide dalje i da ona nastavi uspješno raditi svoj posao iz snova. Liz mnogo vremena i energije troši na uspješnost showa, no pritom pati njezin društveni život. Za izlaske nema niti vremena niti živaca, a utjehu nalazi u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Jenne Maroney (Jane Krakowski). Jenna je bila zvijezda showa dok Jack Donaghy nije odlučio da se zaposli “luđak” Tracy Jordan. Show dobiva novo ime i novu zvijezdu, a to će smetati mnogima, no najviše Liz Lemon i Jenni Maroney.

Televizijska posla 30 Rock

Kratki sadržaji epizoda

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.