Televizijska posla (30 Rock) na Doma TV-u

03.01.2013

Serije, TV najave


Serija koja je poharala svijet skida sve maske o radu na TV kanalu i stavlja urnebesna uredska podmetanja u prvi plan! “Televizijska posla” od 15. siječnja u 22:35 na Doma TV.

Televizijska posla

Liz Lemon ima posao iz snova, posao koju bi svaki scenarist mogao poželjeti – vodeću poziciju na zahtjevnom, ali vrlo popularnom live TV showu u New Yorku.

Njezin život bio bi puno jednostavniji da nema Jacka Donaghyja (Alec Baldwin) koji Lizin show, a i život, okreće naglavačke sa svojim konstantnim uplitanjima. Novi šef insistira da Liz nagovori Tracy Jordan (Tracy Morgan), divlju i nepredvidljivu filmsku zvijezdu, da se priključi njihovom timu i postane nova zvijezda showa.

Liz se sada mora nositi s arogantnim novim šefom i novom zvijezdom, glumcem kojem nisu baš sve daske na broju. Ona mora učiniti sve da show ide dalje i da ona nastavi uspješno raditi svoj posao iz snova. Liz mnogo vremena i energije troši na uspješnost showa, no pritom pati njezin društveni život. Za izlaske nema niti vremena niti živaca, a utjehu nalazi u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Jenne Maroney (Jane Krakowski). Jenna je bila zvijezda showa dok Jack Donaghy nije odlučio da se zaposli “luđak” Tracy Jordan. Show dobiva novo ime i novu zvijezdu, a to će smetati mnogima, no najviše Liz Lemon i Jenni Maroney.

Televizijska posla 30 Rock

Kratki sadržaji epizoda

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s