Caroline iz serije “Kako vrijeme prolazi” dizajnira odjeću

Njemačka glumica, model i dizajnerica sve što dotakne pretvara u zlato.

Wilma Elles

Čini se da Wilmi Elles, Caorline iz serije “Kako vrijeme prolazi”, apsolutno sve polazi za rukom. Ona glumi, nosi revije, odrađuje fotoshootinge i dizajnira odjeću.

Ova njemačka glumica, model i modna dizajnerica rođena je 18. listopada 1986. u Kölnu. Prije nešto više od dvije godine je dobila ponudu za tursku TV seriju “Kako vrijeme prolazi” za jednu od glavnih likova, nove Alijeve supruge, Nizozemke Caroline nakon što se bivši kapetan Ali, razvedeni otac četvero djece, preselio u Istanbul. No da joj nije bilo lako dokazuje to što je, budući da nije znala pričati turski, svoje rečenice učila napamet sve dok ga nije naučila.

Na ljeto 2012. godine Wilma Elles je dizajnirala i prvi put predstavila svoju prvu Feng – Shui liniju odjeće pod nazivom “Maya Collection” za tvrtku “Adil Isik”. I dalje se bavi modelingom, pojavljuje na fotografijama časopisa Vogue, Elle, Tempo, Miss, Grazia i brojnim drugima te nosi modne revije kao što su one na Tjednu mode u Istanbulu. Godine 2011. osvojila je nagradu “European Quaility Awards” u kategoriji najbolje glumice.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.