Banshee – ekskluzivna premijera na HBO GO

Nova akcijska serija sa sezonom od deset epizoda, 12. siječnja stiže ekskluzivno na HBO GO. Serija je od 14. siječnja dostupna i putem usluge HBO On Demand.

Banshee

U glavnoj ulozi je Antony Starr (“Rush”) kao Lucas Hood, bivši osuđenik i vrhunski lopov, koji preuzima identitet šerifa Bansheeja gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti dok ga iz sjene proganjaju gangsteri koje je izdao petnaest godina prije.

Ivana Miličević (“Charliejevi anđeli”, “Um oženjenog muškarca”) glumi Carrie Hopwell, zloglasnu kradljivicu dragulja koja sada živi u Bansheeju pod lažnim identitetom i s novom obitelji koja ne zna ništa o njezinoj prošlosti; Ulrich Thomsen (“The Celebration”) glumi Proctora, bogatog i zastrašujućeg lokalnog biznismena koji vjeruje da je iznad zakona; Frankie Faison (“Dobra žena”, “Žica”) je Sugar Bates, mudar i moćan bivši boksač i bivši zatvorenik koji je sada vlasnik lokalnog kafića; Hoon Lee (“Premium Rush”) je Job, opasni transvestit i haker koji pomaže Lucasu; Rus Blackwell (“Odstrel”, “Recount”) je heroj Zaljevskog rata Gordon Hopewell, okružni tužilac Bansheeja oženjen s Carrie; Ryann Shane je Deva Hopewell, buntovna kći Carrie i Gordona, a Ben Cross je g. Rabbit, nemilosrdni ukrajinski gangster koji već petnaest godina lovi svoje najbolje kradljivce, Lucasa i Carrie.

Ostatak stalne glumačke ekipe čine: Demetrius Grosse u ulozi zamjenika šerifa Emmetta Yawnersa; Trieste; Kelly Dunn kao Siobahn Kelly, također jedna od šerifovih zamjenica; Daniel Ross Owens glumi Dana Kendalla, mladog gradonačelnika Basheeja, prepunog ideala; te Lili Simmons u ulozi Rebecce Bowman, dvadesetogodišnje lokalne članice zajednice Amiša, koja tijekom dana živi skromnim životom, posvećenom vjeri, dok je noću buntovna i raskalašena djevojka koja se upušta u brojne seksualne avanture.

Epizoda #1:
– subota, 12. siječnja na HBO GO-u, samo dan nakon američke premijere
– ponedjeljak, 14. siječnja na HBO On Demandu

U neobičnoj igri sudbine lopov koji je nedavno uvjetno pušten na slobodu, preuzima identitet Lucasa Hooda, šerifa gradića Bansheeja (Pennsylvanija), istog grada u kojem već godinama pod lažnim identitetom živi njegova bivša partnerica i djevojka Carrie Hopwell. Čuvajući prošlost u tajnosti dok čeka da mu Job krivotvori dokumente, Lucas se sprijateljuje sa Sugarom Batesom, bivšim boksačem, a sada vlasnikom lokalnog kafića. Počinje živjeti novim životom kao šerif Bansheeja, nadgledajući rad svojih zamjenika Emmetta Yawnersa, Siobahn Kelly i Brocka Lotusa.

Dok žudi za uzbuđenjem starog života i čezne za Carrie, koja je sada supruga okružnog tužitelja Gordona Hopewella i majka dvoje djece, Lucas nehotice biva upleten u mrežu korupcije gangstera Kaija Proctora, odbačenog člana amiške zajednice. Lucas je zabrinut i zbog Rabbita, njujorškog mafijaša koji se zbog krađe nakita zbog koje je Lucas završio u zatvoru, želi osvetiti njemu i Carrie. Zabavu koju Proctor organizira za novog šerifa, prekida upad nezvanog gosta iz klana Moody, koji prezire Amiše, a osobito Kaija.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.