Nastavlja se Budva, Savo Bačić istjeruje pravdu!

U novim epizodama serije “Budva na pjeni od mora” Savo Bačić vraća se u Podgoricu obračunati se s osobom koja mu je uništila život, otela poslovno carstvo i prisilila ga da postane umirovljenik!

Budva Savo

Ovog petka gledatelji će moći pogledati novi nastavak druge sezone crnogorskog serijala u kojem neće nedostajati laži, zavjera i preljuba!

Ovog petka na ekrane RTL Televizije vraća se serija koja prati uspone i padove u životu crnogorskog poduzetnika Save Bačića i njegove obitelji. Vrativši se u Budvu, Savo shvaća da kaos vlada u svim segmentima obitelji Bačić. Kćer Bojana želi se vratiti studiranju u Podgorici jer je nezadovoljna ljubavnim životom, supruga Nađa još je uvijek ljuta zbog njegove afere s Linom koja je u međuvremenu ‘preminula’, a poslovni partneri koji čine konzorcij tvrtke donijeli su zastrašujuću odluku – svi su se suglasili da se njegove dionice prodaju g. Peroviću (Boniniju) iz Rima, koji će tim potezom postati većinski vlasnik konzorcija. Shvativši da ga žele otjerati u mirovinu, Savo se odluči suprotstaviti poslovnim partnerima svim silama! U međuvremenu, Luka i Bojana se sve više udaljuju jedno od drugog…

Što Savo smjera u poslovnom planu i hoće li se Luka ipak vratiti Bojani? Odgovore na ova pitanja gledatelji će doznati u novoj epizodi serije “Budva na pjeni od mora”, i to već u petak, 11. siječnja u 21:40 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.