Eureka – četvrta sezona

Jedna od najpopularnijih i najosebujnijih američkih znanstveno-fantastičnih serija vraća se na HTV premijernom četvrtom sezonom, s potpuno novim članom glumačke ekipe, sjajnom postavom gostujućih glumaca i s velikim iznenađenjima.

Eureka 4

Eureka se doima običnim ugodnim gradićem pacifičkog sjeverozapada, ali zapravo je tajna zajednica genija koje je vlada okupila radi strogo povjerljivih istraživanja. Nehotice su stvorili mjesto na kojem se može dogoditi sve što možete zamisliti… i događa se. Novi i stari fanovi neće htjeti propustiti velike promjene koje čekaju sve u Eureki nakon što kataklizmička promjena u potpunosti promijeni njihove živote.

Ove sezone Eureki se pridružuje James Callis kao znanstvenik dr. Grant, bivši stanovnik grada, čiji neočekivani povratak veoma uzbuni sve i stvara nevolje šerifu Jacku Carteru, s obzirom na Grantov interes za Allison Blake. Četiri sezone Callis je bio dr. Gaius Baltar u nagrađivanoj seriji Galactica (također prikazanoj na HTV-u) i portretiranjem egotističnog oportunističkog genija osvojio je pohvale i kritičara i ljubitelja serije.

1. epizoda (22.01.2013. u 00:10 na HTV 2)
Carter, Allison, Jo, Fargo i Henry vrate se u Eureku 1947. Unatoč bezizlaznosti situacije, uz pomoć lokalnog znanstvenika nalaze put natrag u sadašnjost, ali dom je sada sasvim drukčije mjesto.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.