Boran aga vodi gledatelje iza kamera “Sile”

Boran aga

Šarmatni Mehmet iz serije ‘Sila’ ove će nedjelje sve obožavateljice provesti kroz vilu Boran age, vladara plemena Gendžo.

Glumac Mehmet objasnit će gdje je ekipa “Sile” pila kavu te će odvesti kamere na mjesto koje je Boranu posebno, odnosno u sobu njegove pokojne žene Jezde. Na balkonu agine vile pogled se proteže na grad Midyat, a glumac će objasniti zašto mu je to mjesto jedno od najdražih. Gledatelji će vidjeti kako su glumci reagirali na popularnost serije s obzirom da su dugo bili izolirani u ovoj zanimljivoj i povijesnoj regiji.

Više o snimanju omiljene serije gledatelji mogu pogledati ove nedjelje na Dnevnik.hr-u te u emisiji IN magazin vikend.

Ove nedjelje: Sila bježi od Boran age!

Gledatelji popularne turske serije “Sila” s uzbuđenjem će ove nedjelja pratiti nove zaplete u životu mlade junakinje Sile. U epizodama koje slijede Sila pod svaku cijenu pokušava pobjeći u Istanbul, a Boran joj izražava svoju ljubav i priprema se za njihov zajednički život. Sila mora donijeti bolnu odluku te za sobom ostaviti Borana i njihov zajednički život. Iako su Azad i Narin spremni na bijeg, Sila će oklijevati ući u avion i zauvijek za sobom ostaviti Borana. Ljubitelje naočitog glumca Mehmeta Akifa Alakurta (Boran) razveselit će vijest da se glumac načelno dogovorio oko lika sultana Mehmeda Osvajača s producentima serije ‘Fatih Sultan’. Prethodno odgođeno snimanje ove serije ponovno je nastavljeno 2013. godine, a prema pisanju časopisa Milliyet Televizyon, glavnu ulogu dobio je upravo Mehmet.

Jedna misao o “Boran aga vodi gledatelje iza kamera “Sile””

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.