Mehmet Gunsur: “Supruga mi prigovara zbog flerta s drugim ženama!”

Što misli o haremu, zašto se nikad ne bi vratio o doba Osmanskog Carstva te zašto megapopularna serija nije utjecala na njegov život, otkriva zvijezda “Sulejmana Veličanstvenog”.

Mehmet Gunsur

Novi glumac u hit-seriji “Sulejman Veličanstveni”, čije će se nove epizode druge sezone sutra (nedjelja, 13. siječnja) vratiti na RTL Televiziju, 37-godišnji je Mehmet Gunsur, koji igra odraslog Sulejmanovog sina Mustafu. Prije nego što je ušao u glumačke vode, radio je po svijetu kao barmen i maneken. Ovaj Turčin, kojeg mnogi uspoređuju s holivudskom zvijezdom zvanom Johnny Depp, govori nekoliko jezika. Slobodno vrijeme posvećuju sportu, a najviše trčanju i tenisu. Slava koju mu je donijela popularna serija nije pretjerano utjecala na njegov život. Naime, on je već godinama poznat i nagrađivan glumac, a uloga princa Mustafe samo je potvrdila njegov status. Glumac, međutim, kaže da nikad ne bi volio živjeti u tom vremenu.
– “Prinčevi nisu mogli izlaziti izvan palače, njihovo okruženje bili su palača i harem. To je bila potreba, a na taj im se način laskalo. Ne bih htio živjeti u to, za nas, slavno vrijeme. Troje ljudi provjerava tvoju hranu prije nego što je pojedeš, stalno te netko promatra, čuva, družiš se s ljudima iz svoje klase. Uglavnom, to nije bilo baš zdravo okruženje. Volio bih to sve proživjeti na tjedan ili dva, a zatim se vratiti u sadašnjost” — otkriva Mehmet, te dodaje: “Volio bih, iz puke znatiželje, osjetiti život u haremu. Znam da svaki muškarac zavidi Sulejmanu na haremu. No, ako to gledam iz perspektive svog lika, nije bilo bajno odrastati u njemu”.

Zbog snimanja, neko je vrijeme živio u Italiji, gdje je upoznao lijepu redateljicu Katerinu Mongio, s kojom se vjenčao 2006. godine. U braku imaju dvoje djece, sina Alija i kćer Mayu, a trenutao žive na relaciji Istanbul – Rim. Mehmet, za kojim su poludjele ljubiteljice “Sulejmana”, otkrio je da mu supruga Katerina katkad zna prigovoriti zbog koketiranja s drugim ženama.
– “Primjećujem lijepe žene, ali znam gdje je granica flerta i opasnih namjera. A flerta se ne odričem, to je dobro za održavanje kondicije i ne podrazumijeva seks. Supruga mi ponekad prigovori zbog toga, ali brzo se smiri jer zna da ja volim samo nju” — kaže Gunsur, koji je nekad bio na glasu kao veliki zavodnik. Fatalni glumac uživa u životu u Italiji jer mu, kako kaže, dopušta anonimnost.
– “Stanujem u Rimu u istom kvartu gdje i Sophia Loren, ali nikad nisam vidio da je prate u korak. Meni u Turskoj mediji ne daju mira.”

Mehmet Gunsur Mustafa

Iako se serija “Sulejman Veličanstveni” ne temelji na izrazito dobrim ili lošim likovima, Mehmet za Mustafu kaže da je baš dobar.
– “Mustafu, zapravo, upoznajemo vrlo polako. Ali ja ga znam. Vrlo je pošten čovjek. Kamo sreće da sam ja tako pošten kao on. Mustafi je otac idol. Ne dopusti da itko kaže riječ protiv njega. Njegov odnos s ocem nikad se neće promijeniti. Uvijek će osjećati poštovanje prema njemu.”

Kao najstariji princ i najizgledniji Sulejmanov nasljednik, Mustafa se stalno nalazi u središtu intriga…
– “Život u haremu nije jednostavan. To je nešto poput zlatnog kaveza. Zato žene rade svašta da bi otamo izišle, jer dobivanjem moći imaju priliku izići. A put do moći ide preko muškaraca” — kaže Mehmet.

Rastrgan između majke Mahidevran, njezine suparnice Hurem, zaručnice Ajbige te tajne ljubavi Efsun, Mustafa mora dobro taktizirati.
“Ljubav je za njega uistinu – ljubav. Ali, naravno, nije sve u ljubavi. To se ni danas nije mnogo promijenilo”.

4 misli o “Mehmet Gunsur: “Supruga mi prigovara zbog flerta s drugim ženama!””

  1. nema mu sta pregovarati mogli bi i moji roditelji meni tek mi je 15 a vec glumim u serija gdje sam najmlađa i tu imam kontakte sa muskarcima kao naprimjer sa mehmetom…

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.