Marina Fernandez postala kuma projekta za djecu Anđele

Osim glavne uloge u seriji “Ruža vjetrova”, u kojoj Marina Fernandez glumi Mariju Matić, lijepa glumica već mjesecima ima još jednu jako bitnu obavezu ili – kako ona to voli reći – najslađu ulogu do sada.

Marina anđeli

Marina Fernandez već nekoliko mjeseci svaki svoj slobodan trenutak provodi s djecom iz splitske udruge Anđeli. Anđeli su inače mališani s najtežim tjelesnim oštećenjima i Marinini prijatelji. Nedavno je bila kuma projekta kojeg je financirala humanitarna udruga “RTL pomaže djeci” i zahvaljujući kojem je kompletno opremljena senzorna soba vrijedna preko 70.000,00 kn.

Udruga “RTL pomaže djeci” već dugi niz godina surađuje s Anđelima kroz različite projekte za djecu, pa je tako i prošle godine njihov projekt opremanja senzorne sobe prepoznat kao izuzetno kvalitetan i potreban. Novoopremljena senzorna soba mališanima će olakšati različite terapijske postupke koji njima ponekad znaju biti izuzetno naporni. U senzornoj sobi oni sami biraju podražaje koji im odgovaraju, na taj način se lakše opuštaju i terapeutima omogućuju kvalitetniji rad s njima. Kako bi se i kuma Marina uvjerila da je to uistinu tako, došla je sa svojim malim prijateljima isprobati razne mogućnosti koje soba nudi.

– “Ja inače obožavam djecu i osjećam se počašćenom i presretna sam što mi se ukazala mogućnost volontiranja u udruzi Anđeli” — kaže Marina. Iako mnogi drže da bi djeca trebala biti presretna jer ih popularna glumica posjećuje i provodi vrijeme s njima, Marina to ne vidi tako, ona smatra da na kraju dana ona od njih dobije mnogo više jer upravo su mali Anđeli njen život promijenili na nevjerojatan način.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.