Princ Mustafa voli Hrvatice!

Nakon fatalne Efsun, za čiju su smrt zaslužne sultanije Hurem i Mahidevran, princ Mustafa zaljubio se u novu dvorsku robinju! I ovaj je put riječ o Hrvatici koja je silom dovedena u palaču…

Mustafa i Fatma

Otkako je spalila lice sultanovoj supruzi Hurem i zauvijek otjerala Gulšah s dvora, Mahidevranina nova sluškinja svakim je danom sve bliže ostvarenju cilja. Kako bi ostala što duže u haremu, Fatma će učiniti sve kako bi se svidjela princu nasljedniku koji još uvijek nije prežalio smrt miljenice Efsun. Prvo će zaintrigirati Mustafu tijekom kupanja u hamamu, a kasnije će mu se izigravanjem nesvjestice, umiljavanjem i brižnim ponašanjem uvući pod kožu. Tijekom njihovog prvog podužeg razgovora princ će saznati da je Fatma, baš kao i njegova neprežaljena Efsun, prisilno dovedena u palaču upravo iz Hrvatske. Njezino pravo ime je Adriana, a rodom je iz Dubrovnika. U Istanbul je došla zajedno s mlađim bratom koji je ostao na tržnici roblja, dok je ona dovedena u harem kako bi služila carskoj obitelji. Preklinjala je otmičare da ih ne razdvoje, ali su se oni oglušili na njezine molbe… Princ se sažali nad Fatminom sudbinom, a ona shvati da se itekako zaljubila. Njihova privrženost jedno drugome neće se svidjeti Mahidevran. Kako bi uništila Fatmin san, Mahidevran će je izostaviti s popisa za odlazak u prinčev harem u provinciji Manisi, te potajno poslati neku drugu robinju u sinovljeve odaje. Kako će serija odmicati, Fatma će imati sve važniju ulogu u prinčevom životu, ponajviše u trećoj sezoni kada će mu postati glavna konkubina.

Opaku zlicu Fatmu u seriji „Sulejman Veličanstveni“ utjelovljuje mlada turska glumica Gonca Sariyildiz, kojoj je ovo debitantska televizijska uloga. Iako je u roku diplomirala na turskoj Akademiji dramske umjetnosti, Gonca je već odradila nekoliko projekata u kazalištu „Mujdat Gezen“. Još je kao djevojčica znala je da se želi baviti glumom, a učitelj dramske skupine podupirao ju je u ostvarenju sna, pozivajući je da nastupa u brojnim školskim predstavama izvan rodne Ankare. Zasad nije poznato koga Gonca ljubi jer glumica krije svoj ljubavni život od medija.

Kako opasna Fatma zavodi Sulejmanovog prvog sina, gledatelji će moći vidjeti u novoj epizodi serije “Sulejman Veličanstveni” ove nedjelje, 20. siječnja u 20 sati kada će se na RTL Televiziji emitirati dvostruka epizoda!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.