Otac i sin (Father & Son)

Zanimljiva britanska suvremena kriminalistička serija nagrađivanih tvoraca serije Wallander i filma Kraljica, prepuna nadarenih glumaca. Od 22. siječnja u 22:10 na HTV 2.

Otac i sin

Koliko biste daleko vi otišli da spasite sina? Michael O’Connor bio je gangster, jedan od najgorih. Moglo bi se reći da je bio legenda. No, nakon što je odslužio zatvorsku kaznu daleko od svog rodnog grada Manchestera, odlučio je stari život ostaviti iza sebe i u Dublinu početi iznova sa svojom djevojkom i njihovim nerođenim djetetom.

Nažalost, njegov prijašnji način života ostavio je za sobom užasno naslijeđe. Nasilje u njegovoj četvrti preraslo je u otvoreni rat. Oružani zločini i ubojstva oko za oko, zub za zub česti su, a u sve to uvučena su i dobra djeca, poput Michaelovog otuđenog 15-godišnjeg sina Seana.

U vrtlogu kaosa nastalog nakon ubojstva njegovog najboljeg prijatelja Sean se iznenada našao na listi za odstrel. Michael juri u Englesku riješiti Seanove probleme odlučan u namjeri da neće dopustiti da ga opet uvuku u nekadašnji način života. Ali teško je ostati moralan kad je život vašeg sina u pitanju.

Hoće li Michael uspjeti naći izlaz iz tog ludila izazvanog drogom i ubojstvima u četvrti koju je nekoć zvao svojim domom? I može li mu sin oprostiti svu patnju koju je izazvao?

Nadahnuta istinitim događajima, serija Otac i sin istodobno je dirljiva i bolna priča o osveti i šokantan prikaz svijeta koji je mnogima postao i predobro poznat.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.