“Anđeo” Maite Perroni jedna od najljepših žena 2012.

Maite Perroni, koju smo pratili sve donedavna u telenovelama “Oprezno s anđelom” i “Pobjeda ljubavi”, proglašena je jednom od naljepših žena prošle godine.

Maite Perroni

Poznati Portal TC Candler nedavno je objavio listu 100 najljepših žena svijeta za 2012. godinu. Poznata nam meksička glumica i pjevačica Maite Perroni našla se na toj listi, a pored nje tu su i Rihanna, Emma Watson, Monica Bellucci i Natalie Portman.

Izbor je prvi put održan davne 1990. godine. Mnogi obožavatelji će se sigurno složiti da je ova latinoamerikanka jedna od najljepših žena svijeta, no u ljubavi Maite stvari ne idu tako dobro. Krajem prošle godine, naime, glumica je prekinula dvogodišnju vezu s glumcem Manom de la Parreom. Ubrzo nakon tog prekida Mane je napisao na svom Twiteru: “Maite i ja razišli smo se s ljubavlju prema onome što smo proživjeli zajedno i sad oboje krećemo svojim putem.”

Maite je ovih dana otišla na casting nove telenovele “La Tempestad” (“Oluja”) producenta Salvadora Mejie za glavnu žensku ulogu. Glavna muška uloga potvrđena je za Wiliama Levyja, a upravo zbog toga mnogi obožavatelji žele ih ponovo, čak treći put, vidjeti zajedno u novoj sapunici. No, kako se čini, ovog puta to će biti teško moguće. Na castingu su se pojavile još dvije slavne glumice: njegova supruga Elizabeth Gutierrez i nova mlada nada Angelique Boyer (“Teresa”), dobitnica nagrade TVyNovelas za najbolju glumicu, koja, čini se, ima najviše šanse da zaigra prvi put zajedno s Wiliamom. Osim Williama, zasad su potvrđeni glumci Maitin kolega iz “Rebelde” i benda RBD Alfonso Herrera (“Kameleoni”) te renomirani glumci ovog žanra, Daniela Romo (“Pobjeda ljubavi”, “Magična privlačnost”) i Cesar Evora (“Prkosna ljubav”).

Premijera telenovele potvrđena je za 15. svibnja.

5 misli o ““Anđeo” Maite Perroni jedna od najljepših žena 2012.”

  1. Da, lijepa je glumica…tko vam piše tako dobre članke o sapunicama i tim lijepim ženama?

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.