Goran Fistanić

Galileo otkriva kako pomoću parmezana dobiti kredit u jednoj od talijanskih banaka

Nakon više od godinu dana, dvije sezone, 175 emitiranih epizoda i preko 875 obrađenih tema, “Galileo”, zabavno-obrazovna emisija RTL Televizije ulazi u treću sezonu!

Galileo s03

Uz voditelje, Ninu Štambuka i Gorana Fistanića, “Galileo” i u trećoj sezoni ostaje provjerena formula za zabavu i obrazovanje.

Uz nove teme i testove, treća sezona ‘Galilea’ prikovat će sve znatiželjnike uz male ekrane. Saznat ćemo sve o mišićima koji pokreću naše tijelo, prekomjernom iskorištavanju energenata, kako pomoću parmezana dobiti kredit u jednoj od talijanskih banaka, testirati je li suho voće jednako zdravo kao i svježe, koja sve opterećenja može izdržati jaje i zaputiti se u šumu u južnoj Bavarskoj kako bi saznali kako preživjeti u divljini, posjetiti mladog alpskog mljekara kako bi saznali kako izgleda život na planinskim pašnjacima, a u ludom eksperimentu smo pokušali ispeći roštilj za vrijeme slobodnog pada.

Pohvale i prijedlozi za teme u emisiji svakodnevno stižu na Facebook stranicu “Galilea”. Sve više fanova aktivno sudjeluje u raspravama. Osim rasprava, prijedloga, fanovi primjenjuju savjete iz priloga emitiranih u “Galileu”. Tako se nedavno jedan obožavatelj emisije pohvalio kako mu je savjet iz priloga spasio život. Obožavatelj “Galilea” nam je rekao kako je došao iz škole, odradio svoje školske obveze i ogladnio. Obzirom da je bio sam doma odlučio je ispeći krumpire. Nakon što je stavio ulje na vatru, zazvonio je telefon i u potpunosti zaboravio na ulje koje se zapalilo i počelo dimiti. ‘Onda sam se sjetio teme iz “Galilea” o sigurnosti u kuhinji’, rekao je mladi obožavatelj, “uzeo sam krpicu, namočio ju vodom i pokrio tavu. Brzo se ugasila.”

Još mnogo zanimljivih tema, testova i neotkrivenih mjesta je pred nama. Nova sezona popularne zabavno-obrazovne emisije “Galileo” kreće u subotu, 26. siječnja, od 19:10 sati. Zaronite u svijet zabave i korisnih informacija subotom i nedjeljom od 19:10 sati, te od ponedjeljka do petka od 17:10 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.