Život Save Bačića visi o koncu!

U finalnoj epizodi druge sezone budvanski poduzetnik i kralj prijevara mogao bi ostati bez ičega – bez svoje poslovne karijere i savršene obitelji. Hoće li Savo to dopustiti?

Savo i Bonini

Savo Bačić napokon se sastaje s Boninijem kako bi konačno riješili nesporazum oko kojeg se u posljednje vrijeme sukobljavaju. Iako je Savo mislio da će se uspjeti riješiti bivšeg prijatelja, Bonini mu jasno daje do znanja da želi razgranati posao u Crnoj Gori. Međutim, Savo ne pristaje na ucjenu zbog čega mu Bonini daje rok od 24 sata za konačnu odluku. Savo ima rješenje za izlazak iz krize, ali uplaši obitelj idejom da će u obračun s Boninijem ići – sam!

Bojana je doznala što smjera njezin otac pa zamoli Luku i ostale članove obitelji Radmilović da joj pomognu u spašavanju očevog života od talijanskog mafijaša. U međuvremenu, Martin izlaže svoj davno zaboravljeni rad na izložbi u Cetinju, a Olgu, osumnjičenu da je počinila privredni kriminal, u lisicama odvode na suđenje u Podgoricu.

Tko će pobijediti u ratu bivših prijatelja? Hoće li Savo uspjeti zadržati obitelj na okupu? Kako će se Radmilovići snalaziti u novonastaloj situaciji? Odgovore na ova i druga, još nepostavljena pitanja, gledatelji će doznati u posljednjoj epizodi druge sezone serije “Budva na pjeni od mora” koja će biti emitirana ovog petka, 25. siječnja u 21:45 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.